Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2022 10:11 - БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА БЕЖАНЦИ (?) ОТ УКРАЙНА
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1889 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.02.2022 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Отдавна е казано, че за един народ няма по-злочеста участ от тая да бъде управляван от глупци. Стара истина е също, че глупостта е натворила повече беди от откровената лошотия. За жалост, нашите днешни "управници" също както и вчерашните, съчетават и двете злини. За никой българин с наднулева интелигентност, няма съмнение, че и правителството на Просто Киро, също както и това на Просто Боко, е Просто рупор на американските интереси - даже и "думичките", написани на хартийка, които, по сценарий, трябва публично да прочете пишман премиерът, се оказват непреодолима трудност за този "харвардски магистър"( не защото дотолкова се е враснал в "американския", а "просто защото си е просто"). Той не може да ги прочете без сричане и заекване, камо ли пък да се замисли над техните последствия.

  Снощи всички антибългарски медии излъчиха без коментар позорната по своето нископоклонство позиция на Румен Радев, Кирил Петков и вся остальная. Изпитвах ужасен срам, слушайки тези напълно лишени от елементарно човешко и национално достойнство лакейски заклинания. Но в тях имаше и абзац, който ме накара да настръхна. Отнася се до приема на "бежанци" от Украйна и до отворените врати на България за всеки "бежанец", който би проявил желание да се настани в нашата страна. Ето дословния цитат:

    "Петков увери, че ще бъде създадена специална организация между министерствата на транспорта и туризма, за да бъдат евакуирани нашите сънародници, които са заявили желание за това.

    На този етап те са около четири хиляди души, обясни Петков. 

    "Едновременно с това работим с МВР и ДАНС, за да организираме бързото обработване на данните на тези хора, така че да можем да ги приемем", коментира той".


    Колко всъщност са "нашите сънародници", изявили желание да намерят убежище в България? Снощи повечето средства за информация обявиха цифрата 120. Тази сутрин антибългарската телевизия btv обяви около 300 желаещи да дойдат в страната ни. Но, както е видно от сричането на Кирил Петков, реално става дума за четири хиляди (!) украински бежанци - но какви са те - българи или небългари ?

    Питам се защо никой не реагира на тази крайно тревожна вест? Та в многострадална България могат да довтасат всякакви членове на украински паравоенни групировки. Как след това разнебитена България ще се оправя с подобно нашествие? Кой би гарантирал, че всички приходящи са наши сънародници? И как може с лека ръка да се отправят подобни покани?

    Българските правителства, които никога досега не пожелаха да приемат в Отечеството нашите еднокръвни братя българи от украинската територия, въпреки че те можеха поне отчасти да възкресят загиналите български села, сега се разливат в любезни покани към всякакви мили гости от Украйна. И това е страшно. Аз не вярвам в "хуманизма" на българските овластени простаци и смятам, че това е поредната зловредна стъпка, която са заставени да предприемат - от своите господари.

    Докога, народе наш, ще търпиш да те управляват убоги, тъпи търгаши на националните ни интереси?      



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blog13 - Защо ли и в мойта празна кратуна се ...
25.02.2022 12:39
Защо ли и в мойта празна кратуна се мяркат подобни мисли? И даже по-гадни, щото съм чул от некъде, че укрофашистите се състоят до голяма степен от умерени повече или по-малко джихадисти, талибани де, които са транспортирани от Близкия изток. А съвсем наскоро даже, излезе и инфомрация, че американците са прекарали известно количество талибани от Афганистан в базата Бондсийл а от там в Украйна. Същите или част от тях са взели участие и в Казахстан. Доколо има оцелели, след руската операция и доколко ще оцелеят и при сегашната - руснаците затвориха някои летища. Вероятно разузнаването им работи на шес.

Всяко зло за добро обаче - в случай, че тия типове се изтърсят в България, особено в големи количества, българите ще добият вече и преки впечатления от борците за украинска свобода. А така също ще добият непосредствени впечатления от нашите приятелчета от НАТО. А така също и от това, кон боб яде ли.

През това време, ще имат също време да помислят, дали все още искат да воюват срещу Русия, на страната на талибаните (на НАТО де).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 794393
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930