Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2022 18:43 - Никаква помощ за Злото!
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1788 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 03.05.2022 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "ПОСЛАНИКЪТ НА УКРАЙНА В ГЕРМАНИЯ НАРЕЧЕ ШОЛЦ "ОСКЪРБЕН ЛЕБЕРВУРСТ"

Информационна агенция URA.RU
3 май
  Посланикът на Украйна назова Шолц "оскърбен лебервурст" ("ливерная колбаса"). Канцлерът на Германия Олаф Шолц се държи по детски, отказвайки визита в Украйна, заради отменена среща на В.Зеленский и Франц-Валтер Щайнмайер. Това заяви посланикът на Украйна във ФРГ Андрей Мелник.

    Преди дни президентът на Украйна В.Зеленский отказа среща с германския президент Щайнмайер в Киев, заради тесните му връзки с Русия - съобщи по-рано Bild, позовавайки се на източници, близки до украинското правителство. Авторите на таблоида твърдят, че Зеленский планирал да приеме Щайнмайер на 13 април. Лидерът на ФРГ потвърдил, че е готов да пътува за Киев с колегите си от Полша, Литва, Латвия и Естония, но украинските власти сметнали присъствието му нежелателно поради тесните му връзки със Сергей Лавров.

    "Да се правиш на оскърбен лебервурст никак не звучи по държавнически" - е заявил Мелник, цитиран от Der Spiegel. "Това не е детска градина!"

    Андрей Мелник обвинява немските власти в прекалено "вяла позиция" по отношение помощта за Украйна."

      Бреей, а ние, скромните балканци, си мислехме, че по-нахален бозайник от Москаленко не може да се намери в животинския свят. Докато не ни нагази наглецът Кулеба. А какво търпят горките немци от архинахала Мелник, който си позволява директни обиди към канцлера на страната, в която изпълнява дипломатическата си мисия, не е за вярване! Бихме помислили, че е несръчен руски фейк, ако не го твърдеше самият Шпигел. 

    Ето на това му се вика дипломация!

    Никога посланиците на Хитлер не са си позволявали подобна безпардонност. Нито пък тези на Иди Амин Дада. Виж, посланиците на Златната орда, изпратени в страните, които хан Ногай е възнамерявал да връхлети, може и да са демонстрирали маниери ала Мелник, Москаленко и Кулеба. Но все пак говорим за Златната орда в ония далечни времена на тъмното Средновековие, в които тя е смазвала всички народи по пътя си. Емисарите й са направили цивилизационен избор, различен от евроатлантическия и с пълно основание са могли да си позволят по-грубички шеги с коленопреклонните царчета на слабите страхливи държавици. 

    Докато ордичката на Зеленский се е смушила в едно бункерче и търпи само поражения. Но, обратно на всяка логика и на всяка историческа перспектива, Зеленский като някакъв победоносен татарски хан или като същински Тамерлан зове в подножието на трона си в Киев симпатичните му европейски президенти. А антипатичните отвява като конски мухи. С канцлерите пък никой не се церемони. Тях направо ги режат като кървавици.

    Впрочем и Кулебата, въпреки финия си аристократизъм, също означава "млин с кайма".

    Никога не съм могла да си представя, че някакви кулеби ще се държат с Европа като със завладяна укротеритория. Нито че някакъв Зеленский може да си позволи да юрка напред-назад президента на Германия сякаш му е прислужник. Нито че някакъв Мелник може да нарича германския канцлер колбас, кървавица или наденица. 

    От една страна ситуацията напомня историческо възмездие - една славянска държава с много кратък самостоятелен държавен живот през вековете, държава, чието име означава "покрайнина", жестоко изтерзана в миналото от немците, днес получава своя реванш. Не само над Германия, а над света! За първи път се усеща център, пъп на вселената! Диктува колко и каква помощ да й се дава - 3 милиарда, 300 милиарда! И тая помощ не трябва да е "вяла", намръщена, дадена от немай-къде, а дарена с любов - "от сърце" (сетих се, че по същия начин бг катаджиите си искат подкуп от шофьорите - "пари от сърце!). Трябва да е придружена с истерични крясъци "Слава на Украйна", с преименуване на улици в целия свят на "Героите на Украйна"! Украйна трябва да залее като Библейски потоп цялата земя, да потече от всяка чешма и на всяка сметка на ВИК дружествата да има печат "Украйна". "Украйна" във всяко домакинство, Украйна във всеки тефтер, във всеки телефон!

    И всеки индивид, заподозрен във вялост, докато скандира името "Украйна!" да бъде обявяван за враг! Враг на човечеството, създадено по образ и подобие на Зеленски, Кулеба и Мелник!

    Колкото до руснаците, те са "разчовечени" ( по израза на В.Пякин ), те никога не имали нищо общо с човешкия род и скоро ще им поникнат рога!

    В този неистов, циничен, шутовски пошъл и палячовски зловещ образ на Украйна, изтипосан по калъпа на болшевишките устави, няма и помен от образа на скромния народ, който някога простичко по братски обичахме - преди да се запознаем с Кулебите, Москаленките, Мелниците, Зеленките, Айдарите и Азовите. Този образ вони на фалш, смърди на сяра! 

    Това са болшевизъм, троцкизъм, хитлеризъм, китайска "културна революция" и ИДИЛ взети заедно. Нищо славянско няма в тоя бъркоч.

    С какво сме длъжни на този пламтящ Молох, та трябва да изсипваме в нажежената му утроба пари и оръжие, чест и достойнство? Нека германските президенти и канцлери преглъщат наглостта и обидите, щом не ги е срам от историята! Ние сме българи и ще кажем с обикновен тон, като нормални хора: 

    "Не ни вземайте за идиоти, ние сме открай време на тая земя! Нашият народ е запомнен само с благородни, добри, справедливи дела! Престанете да се глумите с нас и с украинския народ! Никакво оръжие и нито лев за Злото!"  



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
04.05.2022 17:35
Галиба/ да използвам една хубава архаична дума/ Кулеба се е взел за Тимур! Впрочем, тихо го казвам, защото ,според поверието, ако е наблизо духът му и чуе, след три дни почва война!!!

Впрочем, убеден съм, че , ако от друг не получат заслуженото, със сигурност двамата нацисти ще го получат от днешните си господари! Откъде съдя ли?
Никой господар, дори и обратен, не обича слугата да му подвиква и нарежда какво да прави?! Акълът ми не побира това!?
За нормален главатар, това е страхотна обида и унижение! Веднага реже главата на обидчията!
А, той да гони държавен глава, пък дори и на не съвсем независима държава?
И да подвиква на другите:
-Ей, вие там, какво чакате бе? Защо дремете? Я се вземете в ръце!
Веднъж гледах Недялко Й., като директор на театъра ,тъй да вика на дремещите в антрето артисти! Но той, не артистите на него?

Вай, аз да съм, веднага ще му дръпна юздите на този главанак! Назад!
- Ти бе копелдак, къде се намираш? Аз да не съм кърмачката ти? Я, да видим, какви и на кого ги дрънкаш!?Как смееш?

Та ,сеирът е на път!

Хубава вечер!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравей отново Ваньо,
04.05.2022 18:46
А Тимур "пълнен млин с кайма ли значи"? Шегувам се - значело демир - желязо.
Кулебите нагазват само отрепки като "нашите политици", които могат пред тяхното нахалство и не ги пръждосват. На Тимур Ленг кулебите щяха задника да ближат. Впрочем, както виждаме, Шолц не е по-различен от нашите дупедавци. Но четох, че все пак " спрял помощите за Украйна".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 798342
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1902
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930