Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2021 08:29 - ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ НОМЕРАТА НА БЮЛЕТИНИТЕ?
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1776 Коментари: 11 Гласове:
2

Последна промяна: 22.11.2021 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бюлетината на Румен Радев беше с номер 6, а тази на Анастас Герджиков - с номер 15 ( 1+5=6 ). Ерго - " избирахме" между двама, които носеха еднакъв знак. Чие е числото 6? Това не е просто съвпадение, защото силите, които планират да унищожат човечеството, се движат по окултни правила и използват окултни знаци.

ГМО-тата, които победиха на изборите за парламент, също са тяхно творение. Доста късничко прочетох, че  А.Василев бил финансов аферист. Разбира се, на фона на грандиозните мерзости на гербаджиите, той е невинно чернооко ококорено ангелче, пък и ако е ограбил някого, това все пак не е България. Но защо винаги начело на нашата държава трябва да застават аферисти - "на къс повод"? Толкова ли няма българи с неопетнена - дори с дребни петънца - репутация? Коментарът е излишен.

Доколко тези ГМО-та обичат и почитат Отечеството, ясно се разбра от неотдавнашното изказване на бай Петко, бащата на Кирил Петков. Той право в очите ни заяви, че Канада била прекрасна страна и  "им"  ( нему и на сина му ) била дала "много повече" от България. Оценката на подобен тип консуматори се влияе само от това колко им е "дадено" и колко са "взели" - това са мерните единици за род и Родина. Синът му бил единственият човек, който се отказва от канадско гражданство, нямало подобен прецедент. За сведение на Петко, аз се отказах от моето швейцарско permis B - този, който живее и работи в Швейцария, знае какво означава това. И то на единадесетата година от пребиваването ми в Конфедерацията, когато вече можех спокойно да кандидатствам за швейцарско гражданство или разрешително ( permis ) C, което гарантира почти идентични права. Канада е "социална държава" ( уловка ), но във всичко останало се нарежда доста далечко зад Швейцария. Дори ако бях канадска гражданка, което никога не ме блазнело, бих се отказала от тая райска благина - и то не само срещу премиерско кресло. А главно поради факта, че тя е една от първите, които окончателно се превърнаха в джендър-територии.

Ядовитите и непочтителни към Родината думи на чичо Петко - повтарям - непочтителни и обидни за България, а не толкова за гербаджийските инсинуатори на атаките срещу Кирчо - щяха да провалят едва започналата политическа кариера на неговото чадо във всяко нормално и уважаващо себе си общество.Но тук ние изпитваме само приятен гъдел от оплювките, откъдето и да хвърчат те, дори от устата на един незначителен и доволно съмнителен тип. Меродавно е само решението на САЩ за новата смяна от туземни колониални управници. Американските мичуринци заменят  крадливата тиква с друг генно модифициран селскостопански продукт. Както с право казваше бай Тошо - "нема лабаво!".

П.П.  ...Разправя колко "дал е" на България,
             не казва колко е от нея взел!
       
                                           Върбан Велчев
 



Гласувай:
3



1. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
22.11.2021 09:06
Силен текст, в който като доказателство за написаното поднасяш моменти от личната си съдба Няма по- убедителни доказателства от тях!
Относно въпроса ти за аферистите, защо все такива застават начело, според мен причината се крие в самата политика! Тя е работа за гражданите, името показва, а те винаги са по тарикати от селяните, които в приказките минават за наивни и глупави! С шегата, дотук
Политиката е мръсна игра и в схемата и не се вписва като участник честен и добродетелен човек! Останалите веднага ще го изхвърлят Той ще бъде първата жертва от кабинета, ако се наложи тя да бъде направено, за да се измие някое леке, причинено от него! Впрочем, в момента си спомням, че точно така постъпи Б.Б. с един професор- историк в кабинета му който единствен беше и без портфейл? И това беше повод за иронични закачки! После се появиха и пишман професорите Толкова многобройни, колкото майорите в армията на Наполеон Правилно-големият брой майори/ голям/ ,правят и армията голяма!
Има и друга причина Честните , почтените, способни в професията си не искат да се забъркват в мръсни игри, освен ,че им е ясно ,че са и нежелани! Такива хора обичат професията си и не биха я жертвали за мръсни пари! Защото , ако все пак минат през менташкия филтър, ще трябва да доказват способности, каквито нямат- че са Менти!
Ако все пак са специалисти и лъжци едновременно, такъв хибрид е наистина опасен и тежко му на този, който ще управляват!

Хубав ден ,Милена!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравей, Ваньо,
22.11.2021 09:14
Коментарът ти е изчерпателен и по- важен от моята статия. Ясно е, че човек с неопетнена репутация би бил независим в решенията си, а това е немислимо в днешния свят и особено в колония България. Вярно е също, че порочната система сама изхвърля и даже убива почтените хора, допуснати "по грешка на софтуера" в нея.
Ти беше ли забелязал номерата? Аз ги видях в събота, но това беше " ден за размисъл" и не написах нищо. Но и за пореден път не гласувах.
Сърдечен поздрав и успешен ден!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
22.11.2021 19:47
Не, не обърнах внимание ,Милена!
Преди 1993 година обръщах .Но в края на октомври ме извикаха в София, да ми връчат документи за защитата По пътя се запознах с прогнозата за ноември месец Там за моята зодия се казваше на 29- ти ноември в никакъв случай да не се появявам публично- ще последва пълен провал!
С мрачни чувства отидох в канцеларията И се оказа ,че датата е именно 29- ти! Вкиснах се Трябваше бързо да решавам, какво да правя? Попитах, може ли седмица по- рано? Не не можело, през седмица били защитите и датата била заета! друга нямало През декември нямало, не се знаело кога ще бъдат назначени за следващата година Говореше и ме гледаше с интерес Попита , по каква причина искам по- рано? Бил съм първият такъв случай, всички искали отлагане Вече се бях примирил, че нямам избор Казах истината Тя беше изумена Човек като мен ,да вярва на такива неща Нищо няма да се случи, да си взимам нещата и на 29- ти- тук!

В интерес на истината двама души от комисията ,под форма на любопитство, доста ме изпотиха Два пъти ми зададоха въпроси и искаха и трети път По регламент защитата беше два часа , а бяха минали два и половина Бях изтискан, като лимон Но намерих съюзник в председателя на комисията- проф. Панайотов!Да е светла паметта му!
Той направо ги разстреля! Обвини ги в жестокост! Направил е нарушение ,дал им е думата два пъти Температурата в залата е минус два градуса Той под сакото има няколко пуловера и му е студено И друго нарушение е направил заради тях- два часа и половина продължава защитата А този млад човек, посочи мен, през тези два часа и половина, фактически е само по риза!Това не виждат ли?
Не, край на въпросите!
Та има си круша опашка, все пак!

Всичко най- добро, Милена!
цитирай
4. milenavarbanova9 - Здравей, Ваньо,
23.11.2021 16:04
Леля Ванга неслучайно е казала: " Четете знаците", пък и ако астрологията беше глупаво шарлатанство, нямаше до ден днешен богаташи и политика да търсят мнението на астролозите. Лошото е, че дори когато разчитаме правилно знаците, не можем да заобиколим опасностите. Както в разказания от теб случай. Но той е имал хубав и справедлив финал, това е важно.
Благодаря ти за интересния коментар!
Сърдечни поздрави!
цитирай
5. born - Разбира се, че всеки има право на ...
23.11.2021 22:13
Разбира се, че всеки има право на собствено мнение, но все пак и от двама Ви имам създадено впечатление за начетени и интелигентни хора. Тъй като изповядвам по отношение на астрологията диаметрално противоположно мнение, бих помолил най- учтиво и коректно да ми обясните по какъв начин разположението на небесните тела би могло да влияе на земните дела. Поздрави и оставам в почтително очакване .
ПП. Най- малко убедително ми звучи пасажа : "...ако астрологията беше глупаво шарлатанство, нямаше до ден днешен богаташи и политика да търсят мнението на астролозите."
ППП. И с извинение, някакво становище по отношение видния блогов специалист по тази материя Апостол Апостолов ?
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
24.11.2021 00:44
Смятам ,че нямаш нищо против, да отговоря на Стефан за мнението ми относно А.А., който е мой, постоянен клиент

Стефане, с уважение,но относно А.А., смятам че има две възможности Или астрологията е издънка сред останалите науки, или А.А. е издънка в астрологията! Все пак , давам един процент вероятност на първата възможност
Защото Апостолов няма едно точно попадение Въпреки предсказанията му за убедителни победи на чиновническата партия на Б.Б, той претърпя убедителни, но загуби
Той не можа да предскаже ,дори нещо елементарно, че ще го лишат от заниманието му в блога, да поставя минуси! И в момента е безработен Доколкото знам, регистрирал се е в бюрото за безработни!Според мен, от Марс ,поради по- редкия въздух, звездите се виждат по- добре и там може да увеличи процентът на познаване Да го пратят там, като астролог!
Но, май, май си е чиста проба шарлатанин!?
Каква работа да му намерим? Обаче, трябва да е на бюро , а не на клон! Както казваше един нигериец, ако е работа на клон, той и в Нигерия може да си намери такава!

Лека нощ!

цитирай
7. milenavarbanova9 - Здравейте барин и Ваньо,
24.11.2021 20:52
На въпроса на барин:
Не знам как влияят небесните тела върху живота на отделния човек или по- точно никога не съм знаела механизма на това влияние - как точно става. Но знам, че това е много сложна наука и на този, който я владее истински, са му ясни много неща.

А.А.може да е какъвто ще, Алена е една бойкова мисирка, от по-хитрите, но това не значи, че няма истински астролози.

Известен астролог в Италия е Паоло Фокс, доста неща, които казва, се сбъдват.В Италия никой не поставя под съмнение астрологията, те имат доста напреднали учени в тая област. Спомням си, че веднъж ми показваха портрета на една жена с невероятно интелигентно и дълбоко - сякаш не от мира сего лице. Била е извънредно почитан астролог в миналото, днес е покойница. За съжаление не си спомням името й, но може да се намери.
Знаете, че на всички владетели и на техните фамилии, са правени хороскопи. Плутарх говори за хороскопите на Александър Велики и на Юлий Цезар с основателна вяра.

Само че в моята статия не става дума за астрология, а за други знаци.
Сърдечни поздрави и на двамата!


цитирай
8. born - До момента не ми отговорихте на п...
25.11.2021 18:17
До момента не ми отговорихте на поставения въпрос, но това е разбираемо. Не съм единствения, който проявява съмнение по отношение на тази "наука", която е в очевидно противоречие с т.н. "точни" науки (от рода на астрономия, математика, физика и пр.). Наличието на подобни ерзац- науки (без доказана логична научна база) поражда и появата на шарлатани (като "фена" на нашия общ приятел и колега по специалност leonleonovpom2). Другояче стои въпроса с науки от рода на цифрологията, които нямат нищо общо с нумерология, екстрасенсорика и разбира се астрология, въпреки че до известна степен предполагат някаква близост по доказателствената методика .
Може би имате предвид нещо от този род. Ако е така, бих бил готов да поднеса своите извинения ...
ПП. Що се отнася до недоразумението "Апостолоффф", считам че сме на едно мнение ...
цитирай
9. milenavarbanova9 - Здравейте,
25.11.2021 19:51
Явно съм се объркала и съм прочела "barin".
Моля Ви, прочетете отговора ми в коментари - над Вашия коментар. Иван Симеонов също Ви е отговорил и аз малко се учудих към кой Стефан се обръща. Сега разбрах, че е било към Вас.
Извинете ме. Така или иначе съм отговорила.
Поздрави!
цитирай
10. milenavarbanova9 - Аз съм от тези, които вярват в астрологията.
25.11.2021 19:53
Зависи, разбира се, кой я упражнява. Но така е с всяка наука.
цитирай
11. born - Зависи, разбира се, кой я упражн...
25.11.2021 20:01
milenavarbanova9 написа:
Зависи, разбира се, кой я упражнява. Но така е със всяка наука.

Това си е Ваше право и никой няма правото да Ви налага своите виждания и схващания. Не съм искал да Ви разубеждавам- Боже Упази !. Само исках да получа достоверна информация и да я анализирам . За себе си- може пък да съм с погрешни виждания...
Приятна вечер !
Стефан
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 795204
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930