Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2018 07:10 - 6-6-1
Автор: predatorka Категория: Забавление   
Прочетен: 2678 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 31.01.2018 07:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
   
 Въглерод-12 е най-разпространената форма на въглерода и представлява около 99% от всички познати състояния на въглерода. Това е изотоп на въглерода, състоящ се от 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона.6 - 6 – 6!!!!!Това да ви звучи познато

Знанието, имащо силата да разшири човешкия интелект, ще направи технологичния прогрес и икономическите системи напълно излишни, защото в ерата на Проявлението и Изобилието, очакваща ни след 2012-та, технологиите и парите няма да имат смисъл. В периода след Разкритието ще настъпи благополучие за човека и в този момент колективният човешки дух ще претърпи квантов преход към пространството. Една критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен материален живот към един неегоистичен и изпълнен с любов духовен живот. Слънчевата активност през този период ще се разраства. Крайната трансформация, която ще се породи от слънцето, ще бъде преобразуването на Въглерод-12 във Въглерод-7 в човешката ДНК.

След кислорода, Въглерод-12 е вторият по присъствие елемент в човешкото тяло. При кремиране тялото се връща в състояние на Въглерод-12. След водорода, хелия и кислорода, които са газове, Въглерод-12 е най-разпространеният елемент във вселената. Въглерод-12 също е и един от петте елемента, изграждащи човешката ДНК. Затова Въглерод-12 е повече от съдбоносен елемент, свързан с живота дотолкова, доколкото го познаваме днес.
Това вероятно е изразявал авторът на "Откровението", казвайки, че 666 е числото на човека или числото на звяра. Това е числото на Въглерод-12, който е основата на човешкото физическо тяло и нишката към физическата вселена. Това е твърде важно при проумяването на промяната, която очаква Въглерод-12, която ще дари човека със свръхспособности и ще направи всички технологични ползи до момента напълно излишни!

В системата Кундалини конфигурацията 6-6-1 се представя от мъжкото и женското допълнение на 6-те ниски чакри и чрез 7-та чакра, която е неутралната Сахасраара. В юдаизма метатронът, който се смята за божията връзка с човека, често се представя чрез куб, образуван от 13 кръга - един централен, обграден от 6 вътрешни и 6 външни кръга. В християнството знаменитата "Тайна вечеря" на Да Винчи, изобразяваща момент преди разпъването на Христос и следващото го възкресение и възнесение, е символично представяне на конфигурацията 6-6-1, защото от всяка страна на Христос има по 6 апостола. Интересно е да се отбележи, че всички - Кундалини, Метатронът и Христос - са изразители на Издигането, макар и в различни духовни системи. Това знание е било известно на напредналите извънземни цивилизации, които ни наблюдават от хилядолетия. Известяването на тази информация в сегашния момент има за цел и ускоряване на Разкритието.

Въглерод-7 е нерегистрираният до момента изотоп на въглерода, който има 6 електрона, 6 протона и само един неутрон. Това е материалният еквивалент на силата Кундалини, както и на метатронния куб. Както желязото има способността да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да създава свръхизмерни полета, подобни на мисловните полетата. Както и други свръхизмерни полета, той може да усилва мисълта точно както в трансформатора желязото и медта усилват магнитните полета. По естествен начин той се създава в мозъците на духовните адепти при извънтелесни преживявания или когато правят други свръхестествени неща, такива като биолокация, материализация и т.н.

В тези моменти аурата или сиянието, което се създава около главите на тези духовно издигнати хора всъщност е резултат от излъчването на неутрони,създадени от прехода на Въглерод-12 към Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче Въглерод-7 бързо се разпада на други стабилни форми на материята, затова е почти невъзможно засичането на Въглерод-7 в човешкото тяло. Историята и религията ни предоставят много ключове към същността на това най-удивително вещество чрез неразбираеми бройни системи, символи и загадъчни текстове. Но това е било прикрито чрез най-мистериозен език и символи, защото познанието за него в грешни ръце може да унищожи планетата ни. То е сила! В този случай може да попитате защо го разкривам сега, след като тези рискове още съществуват? Има две главни причини за това разкритие в настоящия момент:

1. Сега ние сме наистина пред прага на най-значимия преход, който човечеството някога е преживявал. Сега е моментът всички тайни да бъдат разкрити. Държани сме в неведение за тази тайна от дълго време. И природата ни е дала знаци, че времето на тази тайна е дошло.

2. Въпреки че атомната структура и свойствата на тази удивителна материя се разкриват тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, но е възможно в скъпи ускорители на частици.

image




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. predatorkapredatorka - https://youtu.be/080SZFGnJOI....8,55..
31.01.2018 07:11
Тайната на тайните

Току що обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия започна , "Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново."

Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено, това което ни чака много близко бъдеще!

Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени всеки аспект на нашия живот, толкова много и драстично нека да поставим на вашето внимание няколко други явления свързани с новините през последните седмици.

Напоследък имаше вихрушка от безпокойство в средите на учените относно откритието, че Слънцето влияе на разпада на радиоактивните елементи на Земята. Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на Земята.

Това е влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, беше особенно тревожно и неочаквано. Въглерода, както бе отбелязано преди е основния градивен елемент на живота както знаем. И Въглерод-12 е най-изобилстващата форма на Въглерода отговорна за 99% от всички познати форми на на Въглерода. Това е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протони, 6 електрони и 6 неутрони. 6-6-6. Това звучи ли ви познато?
След Кислорода, втория най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, тялото се възвръща към своето състояние на Въглерод-12. След Водорода Хелия и Кислорода, които всичките да газове, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената. Въглерод-12 също е един от петте елемента, който изгражда човешката ДНК. Така Въглерод-12 всъщност е най-важния елемент, когато става на въпрос за живота какъвто го познаваме днес.
цитирай
2. predatorkapredatorka - https://www.facebook.com/centarzarazvitieNOVERA/posts/1151605174937475:0
31.01.2018 07:13

тук е стр. ФБ
цитирай
3. predatorkapredatorka - наближава време за Г.Истина..който търси,ще намери, който чука..ще му се отвори..
31.01.2018 07:57
"Ние сме пред стената, пред последното пътешествие и изследване, което ни остана. Ние сме пред самите себе си."
Сатпрем
цитирай
4. predatorkapredatorka - за росабоса, специално, ще изредя..
31.01.2018 08:00
подходящата литература/само с ГълГъл не става, бос..
иска се и..акъл, търсене, мислене..действие..
въпреки всичко..и въпреки всички..24ч, в денонощие..
следват „мои“ любими автори, от посл.10г..
цитирай
5. milady - книги или..хляб..
31.01.2018 08:08
тук ще е нужно, май,
да отворя ноба Тема..
когато моят мъж се разболя,продадох мн мои любими книги..
за по 2-3 лева..
това беше един от най-трудните избори в моя живот..
ноо, затова пък, ги зная..наизуст..
те ме направиха..Човек..
останалото е..история..
цитирай
6. troina - до 40 г, живота е само репетиция..
31.01.2018 08:15
след това вече идва ред за Голямата сцена..
без суфльори ..и дубльори..
или, греша?
цитирай
7. troina - босооо, нямаш ли смартфон, аре цъкни си и твоята боксониера/наследена/ хаха
31.01.2018 08:32
и да видим, твоята Голяма библиотека, и кухничка 2 на 2
айде, лельо, лесно е..нали имаш Интернет...
срам ме хвана, и в банята имам снимки..
но,Дама съм все пак на сериозна възраст..
стига колкото показах, а Георги е свидетел..
а, пък,колко съм загубила..квадратната ти глава, не може никогаа..вразумя..
живот за 3 романа има Милейди Джулия..
а,не на катър без история.от с.симионовци..
цитирай
8. sestra - Не, не грешиш.
31.01.2018 08:34
troina написа:
след това вече идва ред за Голямата сцена..
без суфльори ..и дубльори..
или, греша?

Има гении в живеенето. Те се справят до преди това, но Бог знае. Хубав ден, Юлия.
цитирай
9. milady - и Един да е разбрал, пак е нещо..благодаря ти,сис!
31.01.2018 09:11
sestra написа:
troina написа:
след това вече идва ред за Голямата сцена..
без суфльори ..и дубльори..
или, греша?

Има гении в живеенето. Те се справят до преди това, но Бог знае. Хубав ден, Юлия.

цитирай
10. troina - редовно..има кой да ме атакува..от 5г..
01.02.2018 09:41
ноо, споко, не се мъчете
това ме зарежда..неимоверно..
като Дирижабъл..над Океана..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: predatorka
Категория: Забавление
Прочетен: 1106477
Постинги: 329
Коментари: 3886
Гласове: 1887
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930