Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2022 15:11 - ПОЗОРЕН ДОКЛАД НА СОРОСОИДИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И КЕМТРЕЙЛС В НЕБЕТО
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1942 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 13.10.2022 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мисирските медии в България цяла сутрин се надпреварват да окрякват "новината", произведена от Института "Отворено общество" в София, че нашего брата българинът бил на едно от първите места по падатливост към "дезинформацията" - сиреч на едно от последните по устойчивост спрямо "фалшивите сведения". Ето цитат от въпросния доклад, който очевидно е написан в сороската централа и само е парафиран от българските папагали:

    "България e последна сред страните в ЕС според новата класация на Индекса на медийната грамотност за 2022 г. Тя се изготвя от Институт "Отворено общество - София" в рамките на Инициативата за европейски политики (EuPI) и оценява потенциала за устойчивост срещу фалшиви новини в 41 европейски страни. Изследваните показатели на тази база са медийната свобода, качеството на образованието и доверието сред хората.

    България е на 33-о място в доклада. В същата група, но по-напред от нас са Украйна, Гърция, Румъния и Сърбия. С по-лош резултат от България са Молдова, Черна гора и Турция.

    Първенец в Индекса на медийната грамотност е Финландия, следвана от Норвегия (2-ро място), Дания (3-то място) и Естония (4-то място). Тези държави имат най-висок потенциал да устоят на негативното въздействие на фалшивите новини и дезинформацията поради качеството на образованието, свободата на медиите и високото доверие сред хората..." ( край на цитата ).

    Явно "колективният Сорос" е усетил, че фалшификатите му не минават в балканските и кавказките държави - земите с най-древна култура - и ни дава пример с "цивилизованите" бройлери от Северна Европа, които отдавна са обект на интелектуално и биологично дехуманизиране от страна на глобалистите. В повечето от цитираните държави-отличнички с пълна сила се вихрят постулатите на Истанбулската конвенция, "мултикултурата", педерастията и всяческата импотентност. Тяхното коренно население е напълно обезличено и мисловната му дейност е многократно снижена поради почти нулевото хуманитарно образование. Материалното благоденствие на Западна Европа за сметка на мизерните условия, в които бяха принудени да съществуват източноевропейците също притъпи чувствителността към измама на първите и изостри критичността на вторите. Така че да си държава-двойкар в този списък е равнозначно на комплимент. Ако е имало нещо добро в соц-школата, която страните от бившата съветска орбита преживяха, то е, че тя ни приучи да не вярваме на пропагандата. А глобалистката пропаганда напоследък окончателно обедня откъм сиво вещество и предлага безпомощни плоски клишета, в които само имбецили могат да повярват.

    Нека се поздравим, българи, че сме на едно от последните места в позорния списък на соросоидите!

    Но давайки си сметка, че е невъзможно да ни "превъзпита", глобалният тероризъм е решил да ни унищожи физически. Ние сме бедни и болни, младите български поколения останаха трагично необразовани - но все още продължаваме да сърдим "евроатлантическите си съюзници" с един огромен, непростим грях - не сме тъпи по рождение. Разобличаваме измамите им, не им се доверяваме. А те искат жертвите им да им вярват, да приемат палача си за спасител, да не различават доброто от злото и черното от бялото. Те искат тотална, безусловна подмяна на ценностите, която в България просто няма как да се извърши. И затова са ни подписали смъртната присъда.

    Ясно е, че готвят нашата земя за бойно поле след Украйна - план, в който на нашия народ е отредена ролята на стадо в скотобойната. Явно е, че и досега - в продължение на три десетилетия ни унищожаваха по всякакви начини, българите се стопяваха с над 100 хиляди годишно - като броят на тримилионната емиграция не влиза в тази сметка. Но напоследък натовските терористи директно ни избиват и със сатанинските "кемтрейлс" от небето. Вече две седмици над България минават самолети, които браздят въздушното пространство над нас с гъсти линии във всички посоки. Ставам рано и виждам как тези самолети буквално орат небесната шир и за минути небето от синьо се превръща в сивобозаво. Следите, оставени от тях, напомнят координатна система с малки квадратчета - толкова акуратни са убийците в изливането на тежки метали, бактерии и вируси над нашата територия. 

    А мисирките вече тръбят, че броят на заболелите от ковид драстично скача.

    Няма никакво обяснение в медиите за тези невиждани досега по своя интензитет "химически следи". Няма причинители, няма виновни. Всеки призив за разследване на това "явление", което вече пряко въздейства върху метеороличната картина в нашата страна, е оставен без отговор или с подигравката, че питащият е необразован питекантроп, който вярва на "конспиративни теории".

    Искам от българските власти обяснение за това постояно "кемтрейлсово" замърсяване на България. Искам да бъдат заловени и разследвани и подпалвачите на т.нар. "горски пожари", които далеч не са само дело на "дървената мафия", а очевидно са акт на международен тероризъм. 

    С посланик Митрофанова и с въпроса дали да присъства или не на "откриването на 48 НС" ще се занимаваме по-късно. За какво "откриване" на срамния кокошарник говорим, щом, както изглежда, само след месец ще се наложи той да бъде закрит?            



Гласувай:
10



1. truthful - "Когато народът се страхyва ...
13.10.2022 17:48
"Когато народът се страхyва от правителството - имаме тирания.
Когато правителството се страхyва от народа - имаме свобода."
Къде е народът? Та той 18 и половина години НЕ ЗНАЕ, че го пръскат с отрови кемтрейлс. Смее се и си свирyка.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
13.10.2022 19:50
Тук нещо не е наред!
Кои новини, на които като мисирки вярваме и поздравяваме като тях, хорово, са фалшиви? По телвизии, радио, вестници има новини само от един източник, по бетер е и от Тошово време! Официалните новини, друг източник няма! За тях ли се намеква, че са фалшиви? Аз друг източник нямам, нямам червен телефон!
Следователно този единствен източник разпространява и фалшиви новини? Втасахме я, тогава!
Вероятно с цел да ни научи да ги разпознаваме ? Добре, но нека почне с началния курс на ограмотване, как да ги разпознаваме?
Например с това, говорителят да предупреди, че новината ,която ще каже е фалшива И после ,след като я каже, да посочи къде е фалшът в нея! И как да го откриваме?
Например новина от сорта- Току що наркоманът победи Русия, Путин е заловен и наркоманът ще го съди! И след мощното ура на повярвалите в радостната и чакана с надежда за тях вест, да обяви ,че новината е фалшива!
Защото наркоманите виждат победата си навсякъде, особено като се надрусат! Те само себе си не могат да победят!
А пък Русия, след неаполитанския лъв и и Хистлер, според Нострадамус, явно е е на път да добави в колекцията си и трети неин победител?!

И ние ще се научим, бавно и полека , да разпознаваме фалшивите новини, без да ни напътства някой какаванин! Това важи особено за мисирките и ония простите, какви бяха там?
Ще станат много компетентни!Реално, не само имагинерно, като Горгона Опаси!

Хубава вечер!
цитирай
3. sorossadistfucking - На същата вълна плувам и аз, срещу течението на отходната европейска канализация.
13.10.2022 21:01
На същата вълна плувам и аз, срещу течението на отходната европейска канализация.
Абсолютно разбираемо "свои" вражески блогови боклуци се опитват да изменят наклона над вълните и посоката ми срещу гнусната клоакна струя. Тези нашите, отдолу, те се хранят с тази западна "храна" от огризки и...бльа-бльа-бльа. А най-често първосигнално изяждат пунктуация и букви в своите трудно създадени словесни изкази от 7-8 думички.
ПростоКиро не е прост пример. "То" е функция и тенденция.
Няма начин да не ти се е повдигнало от такива килистури от всички 283 пола, според ъмериканската листа за различните хомосапиенси: малко хетеро и много различни хомосексуални недостатъчности ...
цитирай
4. radostinalassa - . Материалното благоденствие на Западна Европа за сметка на мизерните условия, в които бяха принудени да съществуват източноевропейците също притъпи чувствителн
14.10.2022 19:06
По тази причина според проф. Савелъев мозъкът на западняка е олекнал с 200 гр. Да се надяваме, че Русия ще го увеличи при новите условия, в които ще живее.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 787661
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930