Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2022 12:52 - АЛЕН ДЕЛОН - ЗЕЛЕНСКИЙ. НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА СМЯХ, АВТОР: МИЛЕНА ВЪРБАНОВА
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 2896 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След като уж бе евтаназизиран по собствено желание в Швейцария, Ален Делон даде признаци на живот, заставайки категорично зад режима на Зеленский. Мисля, че Делон няма никаква информация какво точно представлява нацисткият режим на зеленото човече и за какво се водят военни действия в Украйна. Но - пусти навик! - нагонът на 86-годишната суперзвезда към медийно внимание на всяка цена и при всички възможни обстоятелства, го е подтикнал "да се изкаже" по най-горещия проблем на текущите дни - конфликтът Украйна-Русия. Ето част от интервюто на Делон със Зеленский или на Зеленский с Делон - не е ясно кой е интервюиращият и кой интервюираният, но е ясно едно: на 86 години, във възрастта на мъдростта или на склерозата, повеляващи мълчание на индивида, Делон се срина до медийната и политическа пошлост:



  "Можем да кажем, че сме братя по оръжие, защото и двамата сме започнали като актьори"- подчерта Делон с усмивка и настрани: "Той ( Зеленский ) имаше по-добър край на кариерата си от моя: той е президент, а аз съм нищо".


    "Вие сте брилянтен, гениален актьор, какъвто аз никога не съм бил ( Божичко, халтурчикът все пак си въобразява, че е бил "актьор"! Бел. М.В. ) - обърна се към Делон Володимир Зеленский.


    "Но аз никога не съм бил такъв брилянтен и достоен президент като Вас"- върна комплимента Ален Делон." ( по 24 часа )


    Искрено страдах от решението на Ален Делон да се подложи на евтаназия. Дори смятах да му пиша, че евтаназията е помпозно, страхливо и асистирано самоубийство, а самоубийството е най-тежкият грях според християнската религия. Пък и според всички религии. А предстоящата евтаназия на Делон, на всичко отгоре бе широко рекламирана, сякаш става дума за участие в суперпродукция - и представляваше още по-извратен акт от религиозна и от чисто човешка гледна точка. 


    Исках да изрека всичко това в писмо до великия Ален. Понякога и съобщение, изпратено от неизвестен безименен приятел, възпира някой световен кумир от фатална постъпка. Но Ален Делон сам тихичко, по терлици, се е отказал - и не мисля, че това е станало от религиозни съображения, а поради най-банален страх. Собствената смърт е по-страшна от убийствата на невинни в Индокитай - когато Делон е бил войник в Чуждестранния легион. 


    Хората по света не бяха уведомени, че филмовият идол е променил намерението си и продължаваха да го оплакват. До тази седмица, когато той взе, че "възкръсна" - по най-нелепия начин. Като зомби на глобализма, което повтаря задължителните клишета на световните господари.


    За мен Ален Делон беше епоха. Сега тая епоха се разлетя на парчета и се покри с позор. Превърна се в празнота. Да си Ален Делон и да хвалиш "актьор" и "политик" като Зеля, да заявяваш, че "сте братя по оръжие" - е жалка морална смърт. Ален, защо не се евтаназира? Защо просто не се гръмна като мъжко момче - като твоите жестоки, но горди филмови герои? 


    Ти се превърна в повод да си повторим народната поговорка "никога не е късно да станеш за смях" и страшните думи на Иван Вазов, с които завършва повестта "Немили недраги":

    "Бедни, бедни Македонски, защо не умря при Гредетин?"  



Гласувай:
9



1. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
27.09.2022 14:18
Не знаех за този разговвор между двамата артисти и с интерес прочетох, това ,което си публикувала!
Права си, Ален Делон проби в киното с красотата си, а тя рядко върви и с реципрочна интелигентност!
Възрастта е другата причина!
Някъде в началото на тодината публикувах шеговит материал за Байдън, да не му се търсят кусури, той не знае къде се намира? И в това отношение отстъпва само на вече покойната кралица Та и Делон е поел по този път!
Иначе диалогът на Делон със зеленото човече е еталон за лицемерен диалог между двама души! Които няма какво да си кажат, но го казват!
Един приятел казваше ,че на казан манджа и едно ла.но е достатъчно!
Дано този диалог не изиграе същата роля като продуктът в казана с манджа,върху иначе бляскавата кариера на Делон!

Всичко най- добро, Милена!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Здравей, Ваньо,
27.09.2022 18:33
Лично за мен точно тази лъжица л... завинаги помрачи образа на Делон. Като е стар и вече е изпуснал юздите на разума - но не дотолкова, че да не съзнава интелектуалния си упадък, в това съм сигурна - няма нужда да се обажда. Никой не може да го принуди или купи с пари.
Но, ако се замислим, той донякъде е прав, че със Зельо са "братя по оръжие". В негова биография четох, че се е проявил със жестокостта си като войник от Френския легион, убивайки "туземци", които са защитавали родината си и които с нищо не са навредили на Франция. За мен той обаче беше Танкреди от "Гепардът", Роко от "Роко и неговите братя", младежът, когото гилотинираха от "Двама мъже в града" с Жан Габен. Беше блестящият актьор и несравнимият красавец от моята младост. А в момента е просто един нищожен комедиант, който дрънка блъфове.
Добра вечер, Ваньо!
цитирай
3. partitions - Във франца при макаронът, гдето левент при баба спи и обратно, истината е наооаки или я няма
27.09.2022 18:36
Във франция нямат представена алтернативна оозиция. Укрохулигани запушват гласът на алтернстивата: ет една страна натискат американските демократи, от друга страна укронациките се шредставят за жертви...
В България хората и без познания по руски се ориентират във видео каква е истината. Но не знаещите франсета "мелят" това, което им представят укри и русофоби.
Делон, просто няма от кого да чуе Вистината, Воистине!

Цитат ваш:...Ален Делон даде признаци на живот, заставайки категорично зад режима на Зеленский. Мисля, че Делон няма никаква информация какво точно представлява нацисткият режим на зеленото човече и за какво се водят военни действия в Украйна.
цитирай
4. morskipesni - Подгласникът на Зелёнский.
27.09.2022 19:07
изкукалият дъртак Алён Дёлонский.
цитирай
5. milenavarbanova9 - към partitios
28.09.2022 06:55
Да, забелязала съм, че докато в Италия и дори в Швейцария, се допускаше друга гледна точка дори в официалните СМИ ( а сега с победата на Мелони и Салвини в Италия ще е много по-ярко представена истината ), във Франция има пълно заглушаване.
Във Франция ли живеете? Интересно е да напишете нещо за пълната дезинформация там.
цитирай
6. milenavarbanova9 - към morskipesni
28.09.2022 07:00
Да, склероза има, има и безмерен нарцисизъм, но явно и дезинформацията е причина за това тотално излагане. Пък откъде да знаем, може и да е закъсал за пари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774562
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031