Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 19:02 - "БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ"
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1494 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 27.02.2022 21:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "РУСИЯ Е ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ" - тая гаменска безобразна глупост бе хвърлена в лицето на Русия не от друг, а от "българския министър- председател". С това и ще се запомни неговото "управление". Някаква дамичка с коментар под тези непристойни думи с ахкане бе установила, че "не може да се каже по-кратко и по-точно".  


Потресаващо е падението на такива субекти - хайде, анонимната дамичка не ни интересува, но какво да кажем за "първия политик на България" в днешния момент? Думите му не могат да засегнат Русия, тя стои много високо над тях, но те унижават до сълзи България и всички културни личности в нея.  


Значи този човек дори не е чувал за Пушкин и Лермонтов, не знае кои са Толстой, Тургенев, Достоевски, Чехов? Никога не е прочел и страница от световната руска класика, от която са се учили големите български писатели, никога не е видял дори една репродукция на някой от великите руски художници? А имената на руските философи не е срещал даже бегло в Интернет. Ужасяващо невежество и липса на елементарно възпитание.  


Докъде си стигнала, клета моя Българийо?  


Теб те освободиха не американци, англичани, новозеландци и канадци, а братята руси! Русите посрещнаха с възторг манифеста на император Александър II за обявяване на Освободителната Руско-турска война, русите ляха своята кръв по твоите трагични полета и свещени върхове, руски гробове се отвориха в твоята твърд и приеха братята освободители за вечни времена в теб. Всеки, който отрича тази правда, е подлец.   


Този, който конюнктурно дели руси от украинци и обругава първите, за да покаже благоразположение към вторите, изобщо не изпитва уважение към нито един от тези два братски народа. Тяхната история не е от вчера и ако имаме капка достойнство и почит към тях, трябва да оставим без плоски коментари тяхното противопоставяне в този момент.


Трийсет и три години българско политическо малоумие в ущърб на истината и на българските национални интереси..

Не Русия, а българският народ очаква извинение за тези безмозъчни думи на Кирил Петков.



Гласувай:
7



1. iw69 - какво
27.02.2022 19:34
да се очаква от примат Киро и менторите му?
цитирай
2. iw69 - На бай Киро от наглостта
27.02.2022 19:37
чашата ни взе, че преля!
цитирай
3. truthful - Приказките "РУСИЯ Е ЕДНА Б...
27.02.2022 19:45
Приказките "РУСИЯ Е ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ" са безyмие. Много малко мy е знанието на този човек, пък където и да е yчил.
И как се правят оръжия без знания и материали? А газопроводи и нефтопроводи с хиляди километри? Как се правят танкове, снаряди и ракети? А самолети от рода на Сy57 и МИГовете? Ама Киро няма как да знае, то и за това го направиха министър-председател, щото ако знае ....?
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
27.02.2022 20:22
Не искам коментара ми да прозвучи" слагачески" или комунистически?
За пореден път уверявам бившите комунисти, че аз комунист не съм бил, за разлика от тях! И каквото съм постигнал, е въпреки това, че не съм бил, а не обратното!
Болно е, тази народна война да се счита за завоевателна, имам пред вид войната през 1877-78 Царят е бил подложен на натиск отдолу,от народа ,за да обяви войната! Той не я е искал, Генералният щаб го е уверявал, че армията не е готова И въпреки всичка, заради безкрайните народни манифестации в наша защита я обявява! Голяма част от войниците са доброволци, както и 12- те хиляди опълченци
Болно е и като се помисли ,какво става между Сан Стефано и Берлин!Освен неприязънта на Англия към нас, която е с ясен адрес откъде идва- Гърция, добавят се и гръцки и сръбски делегации в Петербург! Да обработват царя, че прави грешка с нас? Не заслужаваме жеста му със Санстефанска България?
И внимание, били сме неБлагодално племе, това са доводите, утре ще се обявим и срещу него!?
Знае се резултатът от тази обработка
Но и ние си вършим работата,за да докажем правотата на сърби, гърци и черногорци от делегациите ,чакащи всеки ден за прием при царя!
Да докажем основателността на обвинениета им !
че сме неблагодарно племе, че са ни освободили да ни заробят, че войната била завоевателна и така нататък!?
Защо друг не ни е освободил -Англичани, французи, например?
Бисмарк е задължен на царя! В частен разговор казва, че ще подпише всичко, което той предложи
А в Цариград казва на руския представител, че е опитано всичко, но без резултат Остава вече само войната! Щом искат да се бият за нас, да се заемат!
Но , той, за Българите, няма да пролее кръвта и на един прусак!
Бисмарк-кратко , ясно и точно!
Ние не сме му проблем!

Всичко най- добро!
цитирай
5. milenavarbanova9 - Благодаря, Ваньо,
27.02.2022 20:31
Не мога нищо да добавя!
Великолепен, правдив анализ!
Желая ти хубава вечер!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 791747
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930