Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2021 18:32 - ТУКУЛТИНИНУРТА И КОНФУЗИЙ
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1206 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 10.08.2021 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Трудно е да накараш някого да се съсредоточи върху Тукултининурта в дни и часове, когато целият духовен кипеж на народа е фокусиран върху въпросите:"Ще го бъде или няма да го бъде кабинетът на Пламен Николов? Ще влезе или няма да влезе в него Петър Илиев? Обръснал ли си е лилипутът Тошко главата или са му я обръснали? Ще тури ли гологлавият Слави голословния си чалгарски си подпис под "политическо споразумение" или няма да го тури? Тресе ли се кочината или не се тресе?"
   
  Да,приятели, съдбата на България се решава днес-утре, а аз се готвя да ви занимавам с някакъв си Тукултининурта, нерде- не! Но ще ви кажа скромно с думи прости - не, никаква съдба на България не се решава в момента. Цялата тая олелия е чалга, подла чалга, отвратителна чалга, измислена не в монументалния череп на учиндолския лидер,нито в бръснатото главе на Тошко, нито в горните чекмеджета на техните политически опоненти - бивши "съюзници" и настоящи "предатели". И да се гласува "кабинет на Пламен Николов"- какво от това? И да не се гласува - какво от това? Какво ще променят Пламен, Петър,Тошко и прочие съвършено незначителни пионки, които вече се наакаха с фалшивите си дипломи и докторати и тъпотиите си от екрана? С какво те са по-различни от гербаджийската дива пасмина? Какво ще промени архичалгарят Трифонов и с какво той е по-различен от Бойко? Герб просто се преля в "Има такъв народ "( Пфу, че обидно заглавие - какво му е по-различно то от " Нема такава държава"?). Какво ще даде на България Бойко Трифонов или Слави Борисов дори ако лично оглави правителството ? Само това, което й даваше и досега - чалга! Чалгарският проект на учиндолския Конфузий ( не бъркай с Конфуций ) е измислен и задействан от същото съзвездие от петдесет звезди с кървавите райета,висоооко над нашата татковина, същото,което сътвори престъпния Гроб, същото, което върна аморалния "цар", същото, което ни варди от пандемията, същото, което ... и прочие и прочие - унищожава 32 години народа и държавата ни. Съдбата ни изобщо не се решава сега - тя се реши тогава - на 10 ноември 1989  и тая дата някога ще бъде обявена за ден на всенароден траур, ако "такъвия народ" по някакво недоразумение продължи да съществува.

   Кочината ще се тресе или няма да се тресе - и с мижитурката Пламен Николов и без мижитурката Пламен Николов, и с джуджето Тошко и без него, и с Дългия шампион на чалгата, и без него - но винаги ще си остане кочина! Защо ли - ами защото българската политика се прави само от шопари. В листите се вкарват и се избират само скопени прасльоци, администрацията ни е съставена от тях. Тия парламенти и правителства се създават, за да не правят нищо градивно - а само за да рушат, продават,унищожават. Те съществуват и пълнят гушите си, за да бъдат послушни.Кому - е, айде де! Но да оставим Слави - българският опростачен вариант на Бепе Грило, вдъхновителя на " Петте звезди"(- посред бял ден ). И ( как беше там?) " Надупи се! Ние идваме!" да състави кабинет, пак все тая  - кочината си остава кочина - не даже свинекомплекс!

"Партии на промяната"!  - та кой вярва на това? Аз бях на митингите и много честни хора бяха там - как няма да бъдем, земята пропищя от ГЕРБ,ДПС,БСП и целокупното ДС,което съставлява българската олигархична каста. Но на протестите особено активни бяха гейовете и лесбийките, мяркаха се олигарси и изпечени политически акробати - и те ли бяха за промяна? Протестите се ръководеха пак от марионетките на Биг Брадъра, в това няма съмнение. "Трябва да променим нещо, за да остане същото" - са казвали умните хора откак свят светува - впрочем не знам кой пръв го е казал, аз съм го прочела в "Гепардът" на принц Джузепе Томази ди Лампедуза.

  Избори, нима?  "Ако на изборите се решаваше нещо, нас нямаше да ни пуснат да участваме" е казал Марк Твен. " И да гласуваш - пак ще гладуваш " - казвам го аз, но не е въпросът само в глада. А в апатията, в трупната безнадеждност и индиферентност - дотам искаха да ни доведат и го сториха.

  Сега пък да не помислите, че съм фенка на соца ? Ако сте го помислили, значи поставяте твърде ниска оценка на моята интелигентност. Не, приятели мои, аз смятам соца за първото стъпало в разрушаването на Отечеството, а "глобализирането" на майка България - за второто, решаващото. Две точки в един и същи план -  написала съм го в статийките си, четете да знайте.

  Какво е спасението от политическата и морална кочина? Как можем да изгазим планините от лайна и да излезем на чисто, преди тая адска скверн да ни оцапа до дън душа и да ни лиши от родина? Трябват не избори, не възпроизвеждане на тая "демокрация", която е най-долна криминокрация и дебилокрация, а съставяне на Комитет за национално спасение от петима, най- много десетина човека с огромни пълномощия, умни и решителни български синове. Не затвор, а екзекуция и пълна експроприация на всички крадци - така че да  прокълнат момента, в който са решили да крадат. Семействата на престъпниците - на полето да копаят или да чукат камъни.
Национална диктатура - само тя ще спаси България. Но да!- за да бъде осъществена тя, е нужна българска армия, а такава няма.Биг Брадърът се погрижи първо за това.

 Учиндолският спасител предлага жена за военен министър - дори само това чалгарско предложение би трябвало да е достатъчно, за да отвори очите на слепците. За " министъра по ромските въпроси" няма какво да говорим, наскоро четох, че на младежи от малцинствата ще се дават специални стипендии за докторантури. Едва ли тук се имат предвид арменците.

 Ние традиционно мазохистично сме абонирани винаги за най-голямото зло. Нека поне веднъж предпочетем по-малкото зло. Ако питате мен - по-малкото зло е служебното правителство да продължи да работи, пък докъдето стигнем.

 Ами това е - утре ще духнат под тирбушончетата ( свинските опашлета ) на Пламен, Пешо и "последният да затвори вратата". Те ще си отидат, а кочината ще остане. Дано остане тук-там и някой българин - иначе само в прашните книги,които никой не чете, ще пише, че някога е " имало такъв народ".

   Виждате ли колко по-добре е да си говорим за Тукултининурта? Впрочем сега го изписват Тукулти - Нинурта и имат основание, но доста неща са им убягнали. Ще разберете кои са те в следващия постинг.



 



Гласувай:
6



1. notfun - !!!!!!!...милена,Бог ти е дал..многоо! благодаря за Надеждата..
10.08.2021 18:56

Какво е спасението от политическата и морална кочина? Как можем да изгазим планините от лайна и да излезем на чисто, преди тая адска скверн да ни оцапа до дън душа и да ни лиши от родина? Трябват не избори, не възпроизвеждането на тая "демокрация", която е най-долна криминокрация и дебилокрация, а съставянето на Комитет за национално спасение от петима, най- много десетина човека с огромни пълномощия, умни и решителни български синове. Не затвор, а екзекуция и пълна експроприация на всички крадци - така че прокълнат момента, в който са решили да крадат. Семействата на престъпниците - на полето да копаят или да чукат камъни.
Национална диктатура - само тя ще спаси България. Но да!- за да бъде осъществена тя, е нужна българска армия, а такава няма.Биг Брадърът се погрижи първо за това.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
10.08.2021 21:53
Не забравяй с коя пя и как се изложи като певец! Той!
Така ,че има респект от малцинствата, съчетан и с комплекс
Не бих се учудил да предложи такъв и като министър .председател, заместник, все пак
Той разигра и интелектуалната игра- "Тука има -гука няма" на новите римляни, в зората на демокрацията"?
С името на партията тука няма, тука има такъв народ! С разменен словоред!
И аз си мисля ,че най- добре е да остане служебното правителство, пред перспективите на нови избори
Пък докъдето стигне! Никое досега не стигна по- далече от кривата круша ! Всички заедно плюха на паметта на опълченците, на революционери като Ботев, Певски, на 150 - те хиляди Българи, проляли кръвта си за България, да я има!
Бог да ги съди!
цитирай
3. barin - Добре завърнала се в блога, Милена. ...
10.08.2021 22:38
Добре завърнала се в блога, Милена. И аз току-що написах новата си тема. По-късно ще чета твоите две, сага само ще ги подкрепя с по един плюс.
Поздрави!
цитирай
4. milenavarbanova9 - Благодаря за коментарите и за по...
11.08.2021 06:51
Благодаря за коментарите и за подкрепата, скъпи приятели!
Когато видим Бойко, Ковачки и цялата разнопартийна грабителска сган на подсъдимата скамейка, тогава ще разберем, че имаме българско правителство. Желая ви приятен и успешен ден!
цитирай
5. barin - Здарвей, Милена. Сега изчетох п...
11.08.2021 07:28
Здарвей, Милена. Сега изчетох последните ти теми. Аз не вярвам да настъпи съществена забележима промяна и дори съм скептично настроен, че ще се състави правителство. . петър Илиев е само предтекста, за да не подкрепят "Има такъв народ"( ИТН) С. Името на партията н а Слави Трифонов изглежда необикновено за партия, а"Изправи се БГ! Ние идваме ми звучи као лозунг на протест или митинг. Аз категорично не харесвам чалгата и Слави Трифонов и от петнадесетина години не съм гледал неговите предавания. Малко вероятно е да е добър в политиката. До скоро осмиваше всички политици, а сега да седи с тях на масата на преговори е нееично. Поне нагласите на останалите партии са да не подкрепят кабинет на ИТН. Аз не следя много политиката и рядко се изказвам по такива теми, но съставянето на правителство е важно за България. Струва ми се, че сме в безизходица, патова ситуация.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 788827
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930