Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2020 10:11 - ЗАКАНИ,СПИСЪЦИ С "ВРАГОВЕ",ПОВСЕМЕСТЕН ТЕРОР - ЗАСЕГА ВЕРБАЛЕН. ДЕЖА ВЮ?
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 2351 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 20.11.2020 14:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Българското и европейското информационно затъмнение не оставя да се промъкне нито едно правдиво сведение за сегашната ситуация в САЩ - нито за чудовищните фалшификации на изборните резултати,нито за напредъка на щаба на Тръмп в оспорването им.,нито за ролята на "Доминион" на Нанси Пелоси и фамилия в измамите. Напротив,разпространяват се на официално равнище безобразни чалгарски фейкове - обида за всеки европеец с наднулева интелигентност - от рода на:"Мелания се развежда с Доналд след поражението", "Обкръжението на Тръмп го подготвя да признае загубата","Тръмп фактически призна в Туитър победата на Бай Дън"( и това след триумфалния за Тръмп съботен митинг на 14 ноември),"Тръмп се готви да нападне Иран","Китай поздрави Бай Дън с победата"( президентът Си не е поздравлявал никого)" и пр. и пр. Имат си демонократите (дез)информационни агенции,телевизии,радиа,вестници и социални мрежи и сипят лъжа след лъжа.Фабриката на заблудите все повече истеризира,защото нека си помислим какво ще последва в случай,че изборите бъдат обявени за недействителни - пълен колапс на "демократическата" партия(политическия самолетоносач на глобалистите в САЩ) и ефект на доминото в Европа и по целия свят.Няма повече да има пандемии с лабораторно създадени вируси,ваксини,концлагери и пр., а това означава крах и на още по-важни,съдбоносни предначертания.Финансовата камарила ще рухне.Нейните хрантутници - еничарите,управляващи колониите й,ще се събудят в затвора и планетата ще стане малко по-приятно място за галактически отдих.( А наш Бойко също ще седне със скъсани шорти на подсъдимата скамейка ).

Злото вече обилно слюноотделяше в предвкусване на плячката, усещайки се на една крачка от осъществяване на плана си и изведнъж Дони му подложи крак.Кулата от лъжи и злодейства се наклони и има реален шанс да рухне.Ето защо емисарите на задкулисието се ожесточиха до пълна безчовечност и вече пряко сипят заплахи от екраните -"Да се правят списъци с привържениците на Тръмп - за бъдеща жестока разправа","Тези,които подкрепят Тръмп и получават заплати от него да се изгорят докрай". И това се говори открито,с апломб,с изкривена от злоба физиономия от журналисти и анализатори,които твърдят,че са  човеколюбци и се обявяват за обединение на нацията след изборите."Обединение" на кого -  на оцелелите от "изгарянето"? Целта е населението да бъде изплашено от предстоящи разправи и да не посмее повече нито да прави походи в защита на Тръмп,нито да гласува за него в евентуални повторни избори,нито да отрони дори дума срещу "демократите". А щом такава злост се лее от екраните,представете си какво се пропагандира по кьошетата,кварталите,местоработата на симпатизантите на Републинската партия и какво се шепне по телефона или на ухо.Да,залогът е безмерен - властта над планетата и новият световен ред.

Тези закани по най-големите телевизионни канали и в личните профили в социалните мрежи на видните публични фигури,които са ги изрекли и продължават да ги повтарят,са безкомпромисно визуализирани в "канала на Юрий"- Business Blog USA - в Ютюб (вж Черные списки демократов.Вы уже в списке?").Юрий,както и Саня,чийто канал се нарича "Саня във Флорида" са дългогодишни руски емигранти в САЩ,високообразовани,интелигентни и честни хора,които обективно разказват за случващото се в САЩ - това,което официозните СМИ няма да ни покажат никога.Юрий и Саня( Александър) са собствените имена на двамата "непрошнуровани" политолози - фамилните им имена сигурно също са известни на когото трябва,а може би те и сами са ги обявили в премиерните си видеа - това не знам.Във всеки случай препоръчвам на всички българи,които желаят да разсъждават със собствените си глави,а не са нахлузили телевизор на раменете си - обективните сведения и коментари на тези сериозни млади хора.Забелязах,че и известният руски политически анализатор и познавач на Съединените щати,проф.Игор Панарин,понякога се позовава на съобщеното от тях.
Да,днес обикновените хора държат - с риск на живота си - прожекторите,чиито лъчи пробиват плътния мрак, спуснат над планетата.





Гласувай:
9



1. apostapostoloff - За нас, хората живели под
19.11.2020 10:47
комунистическо иго, е ясно, че американските демократи са неокомунисти.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Милена! -към коментар 1
19.11.2020 14:11
За, това е вярно! Еничарите на комунизма също са били роби! Даже ,в по- унизително и от на робите положение! Дотук за коментар 1

Как се обръща светът! Бившите робовладелци да се борят срещу демократите? Срещу робството?
Лоши са управляващите ветропоказатели, по света и в частност- у нас!
За тях в пълна сила важи характеристиката на оня англичанин за Българина от 1990 г Че той за пари, майка си и баща си продава!Управляващият- държавата си!
Прав беше човекът и ние се доверихме на празнодумци - въздухари, да ни водят? Както Иречек ги е описал негодниците!
Не мога да си го простя, поне служебно ги познавах много добре и ги идентифицирах веднага и отсвирвах! Как съм вярвал на Желев, Луджев, Стоянов, Костов, Велчев и хиляди други, като тях... , продали България на безценица, за да напълнят джоба си За Лукановци да не говорим! ПРазнодумците!
Е, те си гледат сметките сега, ние им сърбаме попарата!

Хубав ден!
цитирай
3. bezistena - Чудесен верен политически обзор и анализ!
19.11.2020 16:33
Поздрави за обществено – политическия ти кураж и доблест и силно перо!
https://www.facebook/okodavidi/videos/856251005111984
Сидни Пауъл за изборния процес в САЩ
Още веднъж интервюто със Сидни Пауъл за измамите, този път с добър превод, направен от Костадин Георгиев. Той ни предостави видеото с превода, което е качил и на страницата "Политически некоректно", а именно ето тук:
https://www.facebook/politicallyincorrect88/videos/417487309252478/

Имаш и един минус!
Кой ли соросоид изроден хвърля чернилка в анонимност, мислейки че е неприкосновяем?
Ами Светиите ни от Горе!
цитирай
4. milenavarbanova9 - Здравей,Иване!
19.11.2020 16:37
Благодаря ти за коментара!
В някои статии съм чела,че търговците на роби,които са продавали стоката си на робовладелците от Юга,по-късно са заели възловите места в т.нар.Демократическа партия.
Колкото до нашите мекерета,те не могат да се удостоят с името БЪЛГАРИН! Това са гниди.Такава мърша има във всяко стадо и всеки народ.Въпросът е как по пъклен план отвън изплуваха отгоре и взеха властта,мърсейки и унищожавайки всичко.
Желая ти лека вечер!
цитирай
5. morskipesni - За триумфа на плътния мрак работят тук в блога много четки с черна боя
19.11.2020 16:44
Няма смисъл да ги назовавам. Свързва ги подобието им с Боко Тиквата и примати от сорта.
цитирай
6. bezistena - Тези закани и планове за разправа с ...
19.11.2020 17:00
Тези закани и планове за разправа с инакомислещите, които демократите – глобалисти в Америка не крият вече, са малка частица от това което те са замислили и планирали в световен мащаб за всички прогресивни хора и което изпълняват чрез световния биотероризъм и медицински фашизъм ковид 19, който е финалният етап на юдео – ционисткия план Калерги за поробването на света от заговорниците срещу Българите и криптоБългарите от Божия род Дуло по света, които сме духовният интелектуален борчески прогресивен елит на всички народи!
Бъди благословена, Милена, Исус и Мария те обичат и бдят над тебе за да вършиш мисията си, която е от Тях!
цитирай
7. milenavarbanova9 - към bezistena и morskipesni
19.11.2020 17:21
Трогната съм от чудесните ви думи, приятели!Всъщност човек пише за доблестните хора,а не за ибрикчиите - те не могат да бъдат убедени в никаква правда,годни са само да я заплюят.Минуси ще видите и под статията ми "Светът се събуди с надежда", но аз си я харесвам.Животът ни струва нещо,ако
живеем за правдата.Предадем ли я,той не струва пукната грош.

Към bezistena - Благодаря,приятелю,ще изгледам с удоволствие интервюто със "Стоманената лейди",както проф.Панарин с право нарича Сидни Пауъл.
цитирай
8. milenavarbanova9 - към bezistena
19.11.2020 17:53
Благодаря,приятелю!
На Бога се надявам!
Моля за неговата благословия и закрила над теб,мен и всички достойни българи!
България ще пребъде!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774557
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031