Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2020 14:17 - ТРЕТА ИЛИ ЧЕТВЪРТА,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ВАЖНОТО Е ЯКО ДА СЕ МРЕ.
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 2725 Коментари: 13 Гласове:
6

Последна промяна: 11.11.2020 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Уважаеми приятели,
Написах този кратък текст още в 7 ч. сутринта,но блог.бг пак ми изигра номера с "грешната каптча" - макар че съм се регистрирала и пререгистрирала хиляда пъти - и постингът ми не можа да бъде публикуван.Какво е това - небрежност на админите или форма на цензура?
Налага се втори път да го напиша,без да съм сигурна,че трудът ми отново няма да отиде напразно.Но това е най-малкият проблем.
Предполагам,мнозина от вас са забелязали новината,обявена от чешките разузнавателни служби,че през следващите дни или седмици е много възможно да започне световна война - трета или четвърта,няма значение и поредният й номер дори не заслужава главна буква.Специалните служби на чешката република се позовават на усиленото дислоциране на американски войски и военна техника в най-близките до Русия точки в ЕС,като числеността на войсковите части далеч надхвърля обявената - тази половина от разположените досега в Германия американски войници,която уж поради премахване на тамошните бази, се намърда в България и Румъния.Руските новинарски сайтове потвърдиха тази новина,давайки й същото тълкуване.Явно обиколката на Лавров е свързана с нея и фактът,че той заобиколи България като чумава колиба,ни дава последната възможност да прозрем каква роля отреждат глобалните българоубийци и местните еничари на нашата територия - за държава вече не може да се говори.
Мнозина анализатори писаха,че евентуалното поражение на Байдън в изборите,ще отдалечи войната от Европа.
Но ето - елементарната логика сочи,че те,както винаги са се излъгали.
Не защото Тръмп след своята заслужена и изстрадана победа би поискал световна война - съвсем не! С войната ще избързат тъкмо разгромените на законовия и морален фронт демократи,които от този момент нататък губят всякакъв кредит на доверие.Ако те са мислели,че първо ще спечелят президентските избори с измама,за която световната общественост няма да се досети или няма да вземе предвид,че после ще наложат супресия на демократичните свободи,медицински фашизъм,електронен концлагер,поголовен терор и редуциране на човечеството( особено бялото)с ваксинация и войни,сега,след откритото им разобличаване им в чудовищни фалшификации и небивало погазване на закона, те не могат да оцелеят,освен ако не си счупят краката от бързане и веднага не обяват война.Плановете им са обърнати с краката нагоре и те трябва да действат в коренно променена обстановка.Световната война е единственият им начин за спасение - и колкото по-бързо я подпалят,толкова повече изгледи за успех ще имат ( или се заблуждават,че ще имат).Войната ще избухне,докато Тръмп е още зает с разследване и съдебни дела около фалшицираните избори и ще пламне най-вероятно чрез анонимен акт - например чрез дрон,хвърлящ "атомен заряд с ограничена мощност."Те вече не могат да се надяват на съучастничеството на новоназначения от Тръмп шеф на Пентагона и ще търсят "терористи",готови на грандиозна сделка.
Защо смятам,че новината за съвсем скорошна световна война изобщо не е фейк?
Защото какъв оттук нататък ще е развоят за глобалистите,лишени от най-мощния си политически носител - демократическата партия на САЩ?Как биха съхранили структурите си,как биха управлявали американските "демократи" след такъв грандиозен световен резил? Власт се задържа с корупция и пропаганда,но не задълго.Нужен е минимален кредит на обществено доверие,а те го потъпкаха в Америка.
Остават им европейските роби и гнусните марионетки - европейските лидери.Сега цялото потисничество на глобалните банкстери ще се съсредоточи върху европейското население - и,разбира се,то ще стане жертва на поредната унищожителна война.Но ако Западна и Средна Европа са си заслужили такъв жребий,защото техните граждани не престават да се правят на кретени и да слушат телевизора,защо НИЕ,БЪЛГАРИТЕ,ТРЯБВА ДА СТАВАМЕ НЕПОСРЕДСТВЕНОТО ПУШЕЧНО И ОВЪГЛЕНО МЕСО В ЕДНО АБСУРДНО ЗА НАС ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА РУСИЯ? ЗАЩО НЕ МОЖАХМЕ ДОСЕГА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ХОМОТА НА НАЙ-ДИВАТА ПАСМИНА,УПРАВЛЯВАЛА НЯКОГА СТРАНАТА НИ, КОЯТО НИ НАБУТА В МЕСОМЕЛАЧКАТА,БЕЗ ДА Й МИГНЕ ОКОТО,С КЪРВАВАТА РЪКА НА ДАНКО ХАИРСЪЗИНА ?!





Гласувай:
7



1. fun1001 - мила милена...но Тръмп, държи все ОЩЕ ядр куфарче, до към 20 01 21.
11.11.2020 14:25
това, новина, ли е, или?

/сега,след откритото им разобличаване им в чудовищни фалшификации и небивало погазване на закона, те не могат да оцелеят,освен ако не си счупят кракатапт бързане и ме обявата война.Плановете им са обърнати с краката нагоре и те трябва да действат в коренно променена обстановка.Световната война е единственият им начин за спасение - и колкото по-бързо я подпалят,толкова повече изгледи за успех ще имат ( или се заблуждават,че ще имат).Войната ще избухне,докато Тръмп е още зает с разследване и съдебни дела около фалшицираните избори и ще пламне чрез анонимен акт - например чрез дрон,хвърлящ "атомен заряд с ограничена мощност."
цитирай
2. radostinalassa - Не трябваше да пишеш поста отново
11.11.2020 15:04
И на мене редовно ми се случва да не мога да публикувам пост. Трябва да го копираш и да го публикуваш
цитирай
3. radostinalassa - затова Русия продаде и даде на Сърбия ПВО и самолети
11.11.2020 15:06
Само ние си нямаме ПВО , а самолети на хартия.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Милена!
11.11.2020 15:34
Страхотен анализ си направила!
Всеки нормален човек е протев войната! Каквато и цена да има това!
Байдън изтърва приказка за заддравяване на връзките на САЩ с НАТО? С каква цел и какво не е здраво на тези връзки? Сигналната лампа се е задействала при чехите!
Демократите са безотговорни политици! Разпалиха 4Арабски пролети" и оставиха Европа да сълра попарата от тях А те - в ролята на наблюдатели? Свикнали са на войни ,не на тяхна територия! За другите-страданията- затях-печалбата!
Аз харесвах Тръмп именно заради това, че поддържаше Световното равновесие и никъде не разпал война! Положи титанични усилия, това да не се случи и успя!
Може да е бил артист, клоун ,както го наричат ,но игра добре! Като Август , сойто на смъртния си одър пита- Добре ли изиграх ролята си в комедията?
Тръмп игра много добре и това не се хареса на войнолюбците, печелещи пари от кръв, пролята!
Е, от Берлин насам сме безгласна буква и с малки изключения , управлявани сме от Българофоби!
Едва ли можем да се надяваме на нещо добро?

Хубав ден!
цитирай
5. milenavarbanova9 - към fin 1001
11.11.2020 17:42
Здравей,Юлия,
Помисли дали свръхбогатите финансови кланове нямат начин да предоставят атомно оръжие от какъвто и да било тип на когото трябва?
Куфарче не им е нужно.
цитирай
6. milenavarbanova9 - към radostinalassa
11.11.2020 17:47
Здравейте,благодаря за коментара Ви.За жалост,не разполагам с компютър,а само с телефон и евтиното устройство,с което се измъчвам понастоящем, няма
опция копиране.
цитирай
7. milenavarbanova9 - Благодаря ти,Иване,
11.11.2020 17:53
Напълно съм съгласна с разсъжденията ти.Ще поясня,че снощи основните руски сайтове повториха тази информация и я свързаха с обиколката на Лавров.Както казваха НЛО :" Нема страшно!"Да поемем глътка въздух,пък каквото е рекъл Господ!

цитирай
8. milenavarbanova9 - към миледи 46
11.11.2020 17:57
Здравейте,
Не публикувах коментара Ви,защото тонът му е много груб към едно лице.Извинете ме за съвета,но ако напишете коментара си отново,с по-премерен език,ще го публикувам на драго сърце!
цитирай
9. bezistena - Браво! Абсолютно верен и прониц...
12.11.2020 17:55
Браво! Абсолютно верен и проницателен анализ на глобалистичните игри и планове на юдео – ционистите, които са истинските субекти на т. нар. "дълбоко правителство" и Билденбергови управляващи целия свят вече и явно, и които планове те ще ескалират непрекъснато защото нямат никакъв друг шанс за отърване на хиляди години затвори заради всичките им световни злодеяния и войни от 200 години насам, за които има неопровержима информация навсякъде!
И никакви ядрени конфликти и войни няма да правят обединените юдео – ционисти, които управляват и САЩ, и ЕС, и Русия и целия свят – поробването на човечеството те са планирали да извършат заедно чрез глобалния биотероризъм и медицински фашизъм!
цитирай
10. milenavarbanova9 - към bezistena
12.11.2020 20:12
Благодаря ти за коментара! За дронове с ядрен заряд като евентуално начало на войната,бе обявено в новинарските сайтове.Медицински фашизъм те могат да приложат само в Европа,защото лидерите й са техни марионетки. Как ще го приложат в Китай,Русия,Иран,Индия,Бразилия,Мексико и т.н.?А и убийството с ваксина не е толкова бързо.Ако Байдън се провали,те ще трябва да спринтират - иначе лошо им се пише. Отдавна чета пророчествата на Митар Тарабич и Алоис Ирлмайер - те не говорят за атомно оръжие,а за друго,което ще изпотрови цялата природа,цялата храна и хората ще умират от глад.А илуминатите имат готови подземни градове - с всички екстри.
цитирай
11. bezistena - Всички управници в света, както и ...
12.11.2020 20:43
Всички управници в света, както и тези които си цитирала и на първо мясно Китай и Русия, са от едно и също котило и съидейници и съзаклятници в заговора срещу човечеството, играят антагонистични конфронтационни драматизации пред прожекторите за да ескалират спиралата на военщината и полицейщината и тотална диктатура връз всички, а зад кулисите са заедно – справка отношението на всички към обикновените и традиционни вирусни дихателни заболявания и истерично раздухваната несъществуваща пандемия ковид 19!
Единствен Тръмп усети световната измама и всички тръгнаха срещу него!
А там където някой откаже да участва в злодейския заговор, го елеминират – примерът в Белорусия!
цитирай
12. milenavarbanova9 - Ще видиш, че Китай и Русия ще спрат да ...
13.11.2020 08:06
Ще видиш,че Китай и Русия ще престанаъ да се подчиняват и ще излязат от тоя заговор.Само Европа ще е в кюпа - защото европейските страни нямат армии,а НАТО е подчинена на илуминатите.
цитирай
13. eva666 - 11. bezistena - Всички управници в света,
14.11.2020 11:01
..ти, казваш, около 90% от Истината, бай Иване..
другите - 10%, ще пиша, и казвам АЗ, всеки ден..
Тръмпо,също е в Илюминат Билдербергския кръг
...а не от Ямболския Безистен..
дано, не бъркам ))
поздрав,Юлия

/Единствен Тръмп усети световната измама и всички тръгнаха срещу него!
А там където някой откаже да участва в злодейския заговор, го елеминират – примерът в Белорусия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 775022
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031