Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2020 18:55 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ В ДЕНЯ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 2832 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 03.05.2020 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
*До Председателя на БАН

*До Директора на Института за български език и литература

*До ректорите и преподавателските корпуси на всички Висши учебни заведения в България

*До членовете на СБП и СБЖ

*До всички представители на българската интелигенция  

   Уважаеми дами и господа,

  В ужас от пълното потъпкване на достойнството и ролята на интелектуалеца в България,аз ви питам:

  Нима дори с едно слово на възмущение няма да реагирате срещу хулиганския език на лицето Бойко Методиев Борисов,по професия пожарникар,който от 11 години фактически еднолично управлява държавата?

  Ще замълчите ли срамно,когато той за пореден път отправя недопустими обиди към българските граждани,наричайки ги "тулупи" и "безделници"?

  Смятате ли за възможен подобен непристоен език,употребяван на най-високо равнище от министър-председателя към българския народ - от екраните на националните телевизии?

  Не мислите ли,че е позорно падение за цялото българско общество - и най напред за вас - подобен просташки обиден жаргон да бъде търпян и занапред?

  В цивилизованите страни една секунда след такова позорно изявление,изреклият го "политик" бива заставен да се извини,да подаде оставка и завинаги да изчезне от политическата сцена.

  Ще наведете ли отново глави,дискутирайки само под сурдинка,абсурдното поведение на този отдавна и всячески компрометиран индивид?!

   Мълчаливото преглъщане на поредното унижение ще означава,че българският интелигент е рухнал до нивото на палячо,който винаги може да бъде унижаван от самозабравилите се лумпени,окопали се във властта.

 Всички сме свидетели на пълната катастрофа,до която бе докарано Отечеството,управлявано в продължение на 30 години от престъпни невежествени индивиди и техните  продажни шайки.С нашето бездействие ние станахме съучастници в гибелта на България!

 Открито се готви последният погром над нашия народ.Ще продължаваме ли подло да немеем?

 
 



Гласувай:
6



1. sidhaarta - Боже пази ни!!! Наистина тъй н...
04.05.2020 00:17
Боже пази ни!!!
Наистина тъй нареченото "Обръщение" към тази толкоз, ама толкоз "изискана" интелигенция?!... какво е? и то "В ДЕНЯ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО"... ?! Че кой Ви го взе свободното слово, кой?! Кажете?

Влезте в сайта - "СВОБОДНО СЛОВО" и не е възможно-морално да не се съгласите с неволите и изпитанията на цял един народ и от това да се трупа капитал като от жалки скелетни останки за някакви си благинки, с нескопосани коментари!

Но баба Кина от двулевката няма да ви разбере! Лозето иска мотика-а-а!!! И оставете минитър-председателя, правителството да си върши работата... защото ако приемате всичко като лична обида към Вас и вашето "Интелигентно общество", то съвестта ви спи!
Не го приемайте лично ... приемете моя коментар като израз на изконния ни дух български, който никога не погазва достойнството на другия, различния
С уважение
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774383
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031