Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2020 07:12 - Най-невротичните зодии са...
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 1345 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Да се посмеем: Най-невротичните зодии

Овен

Невротичността на Овните трудно може да се опише с думи. Имат изключително силен характер, който обаче изисква постоянна валидация. Когато не чешете егото на Овена, той се депресира и започва да се чуди какво не е наред. Обикновено вини другите, че не са успели да видят колко велик всъщност е той.

Телец

още от #хумор
„Невротичен, аз? О, моля ви се“, казва Телецът, търчейки към огледалото, за да се увери, че неговият имидж, който върви ръка за ръка с лъжливата му самоувереност, е непокътнат. Телците са толкова неуверени, колкото и всички останали. Просто отказват категорично да си признаят, че не са велики.

Близнаци

Близнаците са пълни невротици. Едно от интересните неща, свързани с тях е, че поемат отговорност за слабостите си и се опитват да ги преодолеят. Ако има някой знак, който иска да претърпи личностно развитие (поне по отношение на несигурността си), то това със сигурност е нашия дважди благословен приятел Близнаци.

Рак

За щастие раците умеят да се самозаблуждават толкова качествено, че рядко се чувстват изтощени от собствената си невроза. Подобно на Овен и те не обичат да се гледат в огледалото и да си търсят кусури. Самоизмамата царува в света на невротичния Рак, който в абсолютно никакъв случай не желае дори да се опита да поправи някои от по-дразнещите си черти на характера.

Лъв

Е, не се издигаш току-така до върха, без да притежаваш достатъчна доза невротизъм и без да се уверяваш, че всяко твое движение е съвършено. А Лъвовете са съвършени. Тези суперзвезди са добри в нещата, които правят, но първото място изисква и провеждането на постоянна личностна инвентаризация. Всеки път, когато Лъвът си каже „Аз съм най-великият“, миг по-късно той се замисля „Дали ще бъда най-великият и утре?“.

Дева

Девите са едни от най-невротичните знаци. Защо според вас критикуват останалите 24/7? Защото намират кусури в абсолютно всичко, което правят самите те. Трудно е да се живее така – никой не иска да се самосъжалява и самообвинява постоянно. Ето защо когато Девите започнат да се самокритикуват, те си го изкарват на всички останали. Познавате ли подобни Деви? Обзалагаме се, че да.

Везни

Везните може и да са най-малко невротичния знак, но това не означава, че не можете да засегнете суетната им природа. Те се гордеят с това, че са прави – имат репутация, която трябва да поддържат в края на краищата. Ако ги предизвикате обаче, Везните приемат защитна позиция и именно в моменти като тези започва да си проличава тяхната несигурност, а невротизмът - да се прокрадва през пролуките на фасадата, наречена „Балансираните“.

Скорпион

Тези знаци рядко си признават, че са невротични. Тяхното изключително безгрижно отношение към живота всъщност изпълнява защитна роля – досущ като обвивката на истинския скорпион. Отдолу се крие една лесно ранима и уязвима душа. Скорпионите са изключително чувствителни, което ги кара да крият факта, че и те, подобно на всички останали, са си невротични типове.

Стрелец

На пръв поглед всичко изглежда нормално, но под тяхната огнена поза се крие огромна доза невроза. Стрелците са надарени с висок интелект и огромна самоувереност, но да не забравяме, че тези знаци обожават да се съревновават. Ако не спечелят, те се нацупват, отиват в мрачна и самотна стая и започват да рефлектират на случилото се, взирайки се в кристална топка от чиста невроза.

Козирог

Един знак, който никога няма да си признае, че е сгрешил или че е слаб. Че е чувствителен или невротичен. Това просто са си козирогски неща и тези родени в края на декември, началото на януари типове са също толкова стресирани от живота, колкото и хладни и резервирани в изразяването на чувствата си. Козирозите искат да бъдат Лъв, просто не могат да си го признаят.

Водолей

Невротизмът тече в кръвта им. Когато става дума за прикриване на емоции, Водолеите са истински майстори. Тежките моменти не могат да ги сломят, но това тяхно специално умение често го изтощава. Изгубят ли и сетните си сили, Водолеите могат буквално да се сринат и да избухнат по възможно най-неочаквания начин.

Риби

Макар и всички да сме наясно, че като цяло Рибите са чувствителни и ревливи, те не желаят да плачат за щяло и нещяло. Т.е. не се самосъжаляват и рядко се самоизмъчват, когато нещо се обърка. Пазят сълзите си за любов и отхвърляне, но въпреки това вероятно са най-малко невротичния знак в зодиака.

https://www.obekti.bg/misterii/da-se-posmeem-nay-nevrotichnite-zodii/page/0/1



Гласувай:
5



1. leonleonovpom2 - Здравей, Таня!
24.09.2020 12:03
Човек, с чувство за хумор , би се посмял В зодиите така е написано и предречено, че все нещо е вярно!
Спомням си, в един жълт вестник, докато пътувах за София , прочетох за моята зодия на 29- ти ноември в никакъв случай да нямам публична поява! Защото ще е пълен провал! Оказа се, ,че наистина ще имам публична поява на този ден !Положих невероятни усилия да отложа появята, дори нещо повече- да я ускоря? Не се промени датата! Даже се смяха, че може да вярвам на суеверия?
Нямаше провал, напротив! Но в интерес на истината, имаше заяждания, от рода на злонамерените? Заложено е било все пак нещо на този ден!

Някой се е разпознал в написаното и е обвинил тебе?
Или по навик, да не пропусне, по вероятно, ти е сложил минус!?

Хубав ден, Таня!
цитирай
2. bven - Здравей, Леоне.
24.09.2020 17:03
За мен най-точни характеристики са тези на Линда Гудман, а текстът е за забавление. Все пак, тези прогнози са общо за всички - все за някой ще се случи да са точни. Но пък не е лошо човек да вземе предвид написаното. Понякога и магнитните бури си казват думата, макар че лекарите приемат с присмех казаното. А минусите са като златен медал за мен - колкото повече, толкова повече.
Хубав да е денят ти, Иване - на теб и цялото ти семейство!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868907
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава