Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2020 22:34 - ДА ПОДКРЕПИМ ВЪЗМУТАТА НА РАДЕВ И НИНОВА СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3483 Коментари: 16 Гласове:
9

Последна промяна: 27.06.2020 09:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   С рекомендации к Товарищами Борн, КВГ55 и Крумбелосвет хорошо познакомиться с этим постингом! Рустам можно читать, можно не читать, как он хочеть. Ун умнее чем тремя.

 

ДА  ПОДКРЕПИМ  ВЪЗМУТАТА  НА  РАДЕВ  И  НИНОВА  СРЕЩУ  БОЙКО  БОРИСОВ, ВОЗМУЩАЯСЬ ВМЕСТЕ С НИМ!

    Наскоро слушах възмутата на Радев, а после и на Нинова срещу Бойко Борисов /ББ/, предизвикани от гьонсуратлъка му във връзка с появилите се аудио и видео обвинения срещу него, както и за  умъртвяването /б. м. заради него!/ на две овце на една овчарка, набедени, че са болни от заразна болест... Тук добавям, че той е искал да се умъртви цялото й стадо, но то, защитено от активисти на БСП в региона е било спасено.

   Радев и Нинова са едни от най-видните ни, бих казал мастити политици. Като тях имаме още само два политика, няма да ги пропусна. С възмутата си, те предизвикаха двукомпонентна възмута в мен, съставено от една предвъзмута, по-скромна, и една много сериозна, от която ме втриса. Наслагвайки се у мен, компонентите на възмутата ми образуваха нерви, облада ме гняв  /два пъти ме облада, да не беше и три пъти/, който премина в перманентнто негативно отношение персонално към ББ. От възмутата, която двамата ни видни политици породиха у мен, буйно кипна съдържанието на червата ми, но най-бурният кипеж усещах в дебелото и в правото ми черво. Ето какво провокира двукомпонентнтата ми възмута:

  Малката ми възмута се провокира от липсата на облигатен въпрос към тези два най-първи наши политика, която нито една тъпа репортерка с тембър на мисирка не им зададе:

-       Защо не поканихте останалите два политика, които са

на Вашата висота според сондажите на Агенция Алфа Рисърч,  сега да са с Вас и да Ви подкрепват докато изказвате възмутата си?

     Според тази социологическая агенция най-обичаните и уважавани в България са следните три политика, които помествам според броя на готовите да им се доверят, което свидетелства за обичта и уважението на народа към тях:

1.   Румен Радев,

2.   Мая Манолова,

3.   Слави Трифонов.

   И аз при телефонното запитване до мен ги подредих в точно този ред, сега ще изтъкна и мотивите си:

    Румен Радев е недостижим като разум, което той доказва с всяко свое изказване. Дори нищо да не каже, това е едно гениално нищо.

    Мая Манолова е недостижима като интелект, видно при всяко нейно появяване по медиите – език, външност, маниери, мимика на лицевите й мускули, но и още нещо трябва да добавя към това – га мъжете я видят, они пощурЕват от мераци по нея.

   Слави Трифонов притежава качествата на двамата като разум и интелект. Поради заетостта си той не успя да се яви за наградата „Мистър свят”, но животът е пред него. Той е обаче е скандално млад по отношение на изявите, които му предстоят в политиката, наподобява лъв, който всеки момент ще скочи, а след него и поколението, което израстна с него прпед телевизора. Поради тези негови изключително феноминални качества, към които прибавям и визията му – мъж мечта за всяка жена! - партията му „Има такъв народ”  със сигурност ще спечели следващите избори и ще влезе в коалиция с партията на Мая Манолова. Втората партия още не е внесена за регистрация в съда, защото основоположничката й не може да се спре на подходящо наименование, което да излъчва с една-две думи инхформация към народа, че партията й ще се състои само от интелектнички като нея.  Името на партиите носи много информация, цитирам една елитна гръцка женска партия, НЕА ПАРАНТИА. Веднага става ясно какви са членките й, а също и какво ще случат на човек, не разгадал посланието в името на партията им, ако попадне в нея. Така, та и още по-претенциозно и насочващо е името на партията НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. Членовете и членките й ще се борят за спасението на България /от тия/ това става ясно преди да прочетеш платформата й, докато за какво или какъв ще се борят членките на НОВА ПАРАНТИА не става ясно.

    След победата на следващите изборите партите на Манолова и Трифонов, в което народът е убеден, те ще се коалират и ще съставят правителство. Министър председател ще е Трифонов, а министър на културата – Манолова. Единият ще оправи за по-малко от 800 дни икономиката, другата – културата в още по-кратък срок. Те са с огромна гросмайсторска сила в тези ресори, по-кадърни от тях няма и няма да има.

 

   Това е малката ми възмута обаче. Че тези най-уважавани от българите политици не бяха свързани по някакъв начин с казусите на Радев и на Нинова е голям пропуск. Голямата ми възмута дойде обаче от изнесеното от президента Радев. Той на няколко пъти яко и обилно се изкоментира пред медиите за корумпираността на Бойко Борисов, и като говореше, каза следните два факта:

 1. Толкова аудиозаписи се появиха срещу Борисов, он ги

некоментира. Сравнява /ББ/ висши държавни служителки с полови органи, други, дето му неаресват, пцова на майка. Той ни срами пред ЕС!

   Според мен да мълчи ББ има две обяснения – или защото нищо не може да каже срещу тези свидетелства срещу него или защото е гьонсурат.

    Как да го не обхване силна възмута президентът. Тя обхвана и мен. Вървейки по улиците, се усещам че неспирно мълвя:

-       Горе Радев, доле Борисов!

2.   Толкова видеозаписи със свидетелства срещу Борисов се

появиха, он отново ги некоментира. Спи до шкафчето с пачките евра, които е получил през деня, също и с кюлчетата злато и за да е сигурен, че няма да му ги откраднат, оставя чекмеджетата отворени, та като се събуди по през нощта да се убеди, че те още са там, а върху шкафчето турга пистолет с дръпнат предпазител, което специалистите констатирват. Така коментира казуса и един социален антрополог, който като да съм го наинструктирвал аз кво да говори...  

    Ще се отклоня за момент от темата:

    Аз също съм на длъжност, на която всеки ми предлага пари, но не ми пука ако ми ги откраднат - на другия ден ще постъпят нови. Кюлчетата със злато обаче, които ми дават през деня за да не ми ги откраднат, спя с тях. Ако ходя на туризъм, нося ги със себе си. 2-3 килца в повече все още са по силите ми. Глупаво е да ги държа в полуотворено чекмедже, да се виждат и педераси да ги снимат с голям зум, та да изглеждат толкова големи.

       Такъв гьонсуратлък президентът не е виждал никога до сега през живота си. Толкова видеозаписи с доказателства срещу Борисов се появиха, он мълчи като таквоз и си знае неговото:

-       Нема такову нещу, това е уйдурма!

 Ама народът и президентът виждат и кюлчетата, и пачките с евра, които е „спечелил” предния ден, тях ББ не може да подведе...

   Тази възмута на президента ми напомня гьонсуратлъка на Пилат пред Христос, комуто Пилат вместо да изложи мотиви за осъждането му, го пита:

-       Виждаш ли колко хора свидетелстват срещу теб? По

същия начин сега ББ трябва да приеме за истински аудио и видеозаписите - толкова много хора свидетестват срещу него.

Без всякакво съмение за мен, притежаващият недостижим

разум Радев не може да не е запознат с Евангелията и постъпката му е сравнима с тази сцена от Библията, която цитирах. Други го сравняват по значение със светите братя Кирили Методий, защото наред със Слави Трифонов той просветителствува непрестанно българите, но аз го тургам на още по-високо, библейско ниво.

     И още една възмута ме обхвана, но нея няма да я номерирам.

     С цели дискердитированье президентской институции,

мътната вълна на политическата реакция изхвърли на гребена си нов политически играч - главният прокурор, по същество държавен обвинител. Пояснявам, държавен означава политически необвързан, кастриран политически. Не знаех, че се изявява и такъв, като политиграч, от президента го научих. Аз съм слушал, че он играе така майсторски чалга, че на него нема равен, че може да играе на въже, опънато на много голяма височина, но че е и политически играч, научих сега. Това е близо до ума – щом си екстраиграч в две категории, чалга и въже, това означава, че имаш потенция да навлезнеш с мощ и в трета, в случая политиграч, което означава и поръчков. Но президентът го фана, а това означава и народът.

   Вместо главният прокурор да обвини обаче тия, /б. м. към това понятие ТИЯ  се причисляват ГЕРБ, правителството и Борисов/, главният прокурор се е заял с дясната ръка на президента, обвинявайки го в организирана престъпност, специалист по използване на служебното положение за влияние, което означава сподвижник на задкулисието у нас. Народът и президентът знаят, че това е един много честен човек с прогресивно мислене, какъвто е и президинтът, такъв е и братът на президентския съветник. Президентският съветник е кристално чист, както спрайт, поради това той бе назначен от също толкова чистият /като двойно пречистен спрайт/ президент Радев за служебен МВР шеф, а сега с всички сили се бори срещу корупцията в страната от пиедестала на президентството.  Възмутата на президента спрямо главния прокурор е толкова силна, че усещам как тя премина у мен на топли и студени талази и остана в мен.

  

   По други канали възмутата си срещу ББ показа Товарищ ниновА. Тя е фанала ББ как е заповядал да се умъртвят две овце на една овчарка, за които са липсвали недвусмислени доказателства, че са болни. Нещо повече, той е настоявал за умъртвяване на цялото й стадо. От трибуната на парламента Нинова попита ББ защо избива овцете на хората и го призова да дойде  в парламента да даде обяснения. Он обаче нещи, имал работа.  Хем избил овцете на хората, хем не ще и да отговаря за деянията си, това вече е повече от възмутително. Нинова, понеже е жена, а жената както знаем е циклическо животно, по-неможещо да овладее емоциите си от възмутата си срещу ББ в сравнение с Радев напр, който е балансиран до съвършенство в поведението си. Избъчването й бе на така силно възмутена жена, хората за която в Западна България със съчувствие казват:

-       Горката. И гениталията й е възмутена!

Само че в случая те не ползват гръцката дума, а една друга,

от мъжки род, в момента не си я спомням. Станах много голям и започнах да забравям. Ако някои искат да чуят това сравнение и руги като него – такива слушах за Мая Манолова, когато гепна Боко и Цецо в печатницата в Костинброд - им препоръчвам да отидат в кръчмата в с. Царичина до Дупката с извънземните. 

   Нинова обеща, че партията й ще закриля животновъдите и всичките хора, на които се налага закрила.  Как да се не възмутя и аз, как да не гласувам през септември за преизбирането й. Тя и без мен ще бъде преизбрана, защо има много поддержники по Северна България и подкрепники по граничните ни райони. Там тя вече е посылала свои гимнословники, които да убеждават хората в нейните качества и необходимостта да продължи ръководната си роля в БСП, да я издигне на нови висоти. Приемственост трябва на тоя свят, за пример давам Путин, когото народът иска за президент до 2036 г,  когато е насрочена следващата корекция в конституцията им. Не казвам, каква ще бъде тя.

  Не само аз, всички трябва да се възмутим от туй, дето го сторва ББ и да излезем на улицата за да поискаме народен вот на недоверие към правителството, към ГЕРБ и да свалим ББ. Не е важно ако го махнем, има ли той алтернатива, какво ще стане с България, важното, /най-важното!!!/ е да го махнем. Каквото и да става след махкването му, не е важно, важното е друго - той да падне, защото веднаж паднАл, повече нема да може да се върне...

    Това е повелята на деня:
   Вперед, победа близо! Готовим народный вот
и суд!

    Доле Борисов,

    горе Радев, Манолова, Трифонов!


image





Гласувай:
10



1. krumbelosvet - Паскевилче
26.06.2020 22:58
Хем длъжко, хем празно от съдържание. Пълно отсъствие на всяко присъствие, както е писал Вазов.
цитирай
2. born - Хер доктор тавариш дядя Костя,
27.06.2020 00:40
Имаш един много съществен пропуск в ентелектоалния си постинг. Пропускаш да споменеш главния виновник за таквозито политическо положение в РБ. Кой е той ли ? Разбира се - Вова... И още един има - онзи келеш - диригентчето на Вова...
Поздравляю Вас с регулярними маркс путинскими приветами !
цитирай
3. planinitenabulgaria - Вие отказвате
27.06.2020 09:11
krumbelosvet написа:
Хем длъжко, хем празно от съдържание. Пълно отсъствие на всяко присъствие, както е писал Вазов.


подкрепническая възмута на Нинова?
цитирай
4. planinitenabulgaria - Вие отказвате подержническая
27.06.2020 09:12
born написа:
Имаш един много съществен пропуск в ентелектоалния си постинг. Пропускаш да споменеш главния виновник за таквозито политическо положение в РБ. Кой е той ли ? Разбира се - Вова... И още един има - онзи келеш - диригентчето на Вова...
Поздравляю Вас с регулярними маркс путинскими приветами !


подкрепа на Радев?
цитирай
5. vmir - 10x!!!
27.06.2020 13:58
"Он обаче нещи, имал работа. Хем избил овцете на хората, хем не ще и да отговаря за деянията си, това вече е повече от възмутително. Нинова, понеже е жена, а жената както знаем е циклическо животно, по-неможещо да овладее емоциите си от възмутата си срещу ББ в сравнение с Радев напр, който е балансиран до съвършенство в поведението си. Избъчването й бе на така силно възмутена жена, хората за която в Западна България със съчувствие казват:

- Горката. И гениталията й е възмутена!"
цитирай
6. rosiela - Коста,
27.06.2020 14:35
втори път , не, ами трети, я чета тая възмута, много схожда с моята. Поздравления. И портретите са супер точни!
цитирай
7. germantiger - детайл по другарски
27.06.2020 15:05
дедо брон не поддържа радев, той издържа само жена си рускинята
цитирай
8. planinitenabulgaria - Най-всестранно е възмутена Нинова,
27.06.2020 18:01
rosiela написа:
втори път , не, ами трети, я чета тая възмута, много схожда с моята. Поздравления. И портретите са супер точни!


цитирах градация на такова възмущенье според класификацията на хората в любимата ми Западна България. Не знам кой ще я отвъзмути...
цитирай
9. planinitenabulgaria - Има много страхотни жени, май такава е жената на Борн.
27.06.2020 18:04
germantiger написа:
дедо брон не поддържа радев, той издържа само жена си рускинята


На такава жена бил попаднал и Ангел Найденов, който имайки нея, към никоя друга не погледнювал. Трябва да има нещо общо между тия две жени, сигурно са много супер.
цитирай
10. planinitenabulgaria - Един много висш поет, специализирал се по маркспутинска поезия ми извъртя
27.06.2020 18:07
минус. Приемам го, другият ми постинг ще е по-прецизен. Аз ако бях поет и прочета нещо, което да ме /не/възмути, бих съгвориил едно стихо...
Вперед молодец, весь земля будеть наша!
цитирай
11. batogo - !!!:))) Комунизостта няма граници, приятелю!
27.06.2020 19:57
Това ясно личи по изхождането на комунизите спрямо възмутата Ви, чийто сарказъм е засегнал комунизкото им съзнание и достойнство!
цитирай
12. krumbelosvet - Не весь земля
27.06.2020 21:26
а вся земля. И тва ми било спец по Рашън.
цитирай
13. krumbelosvet - Нинова не е нула
27.06.2020 21:30
Нинова не е нула, а отрицателна стойност.
Чудно как, в ръководството на БСП е останал ЕДИН авторитетен и способен човек. Способен ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА. И това е Костадин Паскалев. Да го е чул някой да се репчи в НС или по ТВ? А Кори само това праи.
цитирай
14. krumbelosvet - Бат Ого, ного
28.06.2020 18:33
Ного си антикомоНИЗЪК
цитирай
15. planinitenabulgaria - Вие от радост, че Путин остава президент до 2036 г.
05.07.2020 20:39
krumbelosvet написа:
Ного си антикомоНИЗЪК


с ума сошли!
цитирай
16. planinitenabulgaria - Маркспутинците преди време подпалиха крана, който демонтираше
05.07.2020 20:43
batogo написа:
Това ясно личи по изхождането на комунизите спрямо възмутата Ви, чийто сарказъм е засегнал комунизкото им съзнание и достойнство!


тъпия соцпаметник пред НДК. Ог където и да го погледнеш, все на задник мязаше, нямаше лице. В Америка маркспутинците, маскирани като антирасисити бутат паметници. Страшно нещо е брадатата спирохета на Маркс - веднаж нацръкана в нечия организъм, остава си там и се предава по наследство.
А простотоията - това са войниците на Радев, на Путин. Без тях остават без жизнена среда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181462
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031