Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2020 10:09 - САЩисаха ни
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1668 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.06.2020 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От седмица време в САЩ ври и кипи. Докато течеше надпреварата между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп, казах си - Нека победи по-добрият. Сега питам - Това ли е най-добрпият? Това ли е всичко, на което е способен Тръмп?
Като гледам моралното падение на американците, сега разбирам защо Москва демонстративно се радваше, когато Тръмп стана президент. Тоя се очертава да е американският Горбачов, който може да не иска, но е на път да закрие Щатите. 
Така става, Тръмпи, след като уволни един куп народ, а най-вече - служители от тайните служби. Сега задникът ти е гол. И кой те хапе изотзад? Крайно десните и крайно левите. Тия, на които фитилът им е къс. 
Като цяло, Тръмп настрои срещу себе си международните организации, от чиито договори изкара САЩ, Европа, нахъси срещу себе си Северна Корея и Иран без да постигне успехи, та трябваше да вадя Тръмповия задник от огъня. Сега пак го извличам, но от вътрешни размирици. Защо го правя? По-нататък ще стане ясно.
Това, с което Тръмп се канеше да удари о земята съперниците си на изборите, е икономичедсият напредък на страната му. Обаче дойде коронавирусът и помете всичко. Безработица, карантина, много заразени хора, смърт. Питате ли се, защо другите държави успяват да свържат двата края, а САЩ, въпреки че са богати - не? Просто е.  Другите държави изпъшкаха карантината, за да избегнат смъртта на много хора от заразата. Америка не го направи. Никой не иска да спазва правила. Всичката злоба се отвори точно по време на карантината. И това дойде дюшеш на крайно левите и на крайно десните. 
Знаете ли как действа Путин при подобни обстоятелства? Тайните служби му изчовъркват или изфабрикуват обвинения срещу организаторите на протеста, завежда дела и ги пъха в затвора. Затова при Путин няма протести. 
Като гледам протестите в САЩ, те са повече от политически. Тези, които ги организират, използдват гнева на афроамериканците. Имам усещането, че черните отдавна търсят повод да изколят белите, трябва им само една искра. Аз бих метнала върху най-отяьвлените черни расисти мрежа за психонаблюдение във форма на педагогически съветници в училище, на задължение за психокурс при присъда, нещо такова. Тоя гняв трябва да се овладее. Мнозина ще си кажат, че негрите са прави, понеже са били роби. Не споря. Но тук има и други аспекти. Ако ще гледаме къмминалото, то негрите винаги могат да се върнат в Африка, но никой не ще, дори и живеещите в гетата на Америка. Щом не ви харисва в САЩ, вървете при корените си, в Африка. Един сомалиец направо изтрепа рибата! Радва се, че го показали в интернит, как протестирал и се забавлявал. Ако това беше българин, как мислите, какво щяха да направят властите на САЩ? Арест, и съд, забрана за влизане в САЩ и депортация. А тая черна маймуна отишъл в Америка, и се обажда, и протедстира. Вместо да целува краката на имиграционните власти, че са го прибрали от гладна и пиратска Сомалия! Значи, ако българин иска да живее в САЩ, има триста цедилки, а когато дойде при тях сомалийски пират, американците го посрещат на червения килим! И ето как той им се отблагодарява!
Повтарям, този гняв у американските негри и у американците въобще, трябва да се преодолее. Нека да бъдат накарани да си признаят, че има и черен расизъм! 
Като наблюдавам събитията, стигам до изводяа, че американците в крайна сметка, са слаби психически. Една карантина им беше достатъчна, за да ги извади от равновесие. Един вирус им бръкна в задника така, както не би могла и война. Разни политически фракции се възползваха от това. И какво имаме сега? Имаме агресивни протести, разрушаване на магазини и кражби от магазини, мародерство, жертви, вандализъм, коктейл Молотов,. В памет на крадеца-рецидивист Джордж Флойд другите крадци в Америка правят погроми. 
Това не е мирен протест. И този, заради когото правят протеста, е престъпник. Бил е задържан пак за престъпление, по сигнал за кражба от магазин. Протестите и пет пари не струват, и от самолет се вижда, че са режисирани, използва се моментът. Твърдя, че погромите и крясъците в Америка са организирани с деструктивна цел. Някоай, който иска да се облажи по някакъв начин, дебне като хиена, чака изгоден момент, за да развали държавата. Това не е трудно при глупав и горделив президент с огромно его като Тръмп. 
Какво ме е грижа мен за Америка? Драги ми американци! На вас може и да не ви идва на ума за това, но държавата ви е прекалено голяма, за да бъде незначителна, прекалено силна, за да бъде пренебрежима. Ако я съсипете, това веднага нарушава балансда на силите и въобще баланса в света. Не ме интересува от какво сте доволни и от какво сте недоволни. Имате отговорност към света и няма да ви позволя да се самозабравяте! Позицията на сила не е само да правите каквото си искате! Тази позиция е преди всичко отговорност пред света! Ще си намерите тих и спокоен начин да решите казуса с убития черен крадец без ексцесии и разрушения. Няма цял свят да страда заради черния му задник! Понеже, освен дето ще видите звезди посред бял ден, ако разрушите държавата си, другите велики сили това и чакат, за да се възползват от вас, от нас, от света! Така че, изтрезнейте и укротете чудовищата, дремещи във вас. Казвам това и за ваше собствено добро. 





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179974
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031