Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2020 21:01 - Граждани, имаме проблем! КАК ТАКА?
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.04.2020 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Граждани, имаме проблем! КАК ТАКА?

Posted on 30.03.2020

Граждани, имаме проблем. И да не искаш ще го осъзнаеш, защото идва и твоят ред.

image

КАК ТАКА?

От МВР съобщиха, че има над 300 образувани досъдебни производства срещу граждани нарушили карантината. По повдигнатите им обвинения ги чака затвор до 5 години. България не е „най-заразената“, но доказано е най-корумпираната държава в Европа. И докато гражданите биват глобявани и обвинявани масово, НЯМА НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ! КАК ТАКА? 

КАК ТАКА?

Имаме и над 320 акта съставени от полицията на граждани, като минималната глоба е 5000 лева. В същото време ВСИЧКИ разобличени в скандала #АпартаментГейт  бяха обявени за НЕВИННИ! Тризонети, частни асансьори, балкони и петтераси за милиони, а виновни НЯМА!

КАК ТАКА?

Има още над 300 образувани прокуроски преписки срещу граждани нарушили карантината, а същата прокуратура отказа да разследва Гешев по сигналите на БОЕЦ за извършените от него престъпления по делото „Недосегаемите“, в резултат на които стотици милиони лева бяха източени от бюджета на държавата! 

КАК ТАКА?

Как така гражданите се оказаха най-големите престъпници в държавата на мафията, а истинските престъпници се правят на дарители и спасители? Как така Пеевски от собственик на стар Опел се превърна в дарител и никой не го пита от къде са му парите? Как така крадеш милиарди и после даваш няколко трохи и изведнъж от олигарх-паразит ставаш „дарител“? 

КАК ТАКА?

Как така милицията има право да следи нашите телефони,  трафични данни и кой къде се намира и с кого говори без съдебно разрешение, а ние нямаме право да изразяваме свободно своята гражданска позиция и мнение под заплахата от затвор?

КАК ТАКА?

Щабът и правителството отказват вече трета седмица въпреки инструкциите на СЗО да извършат масов скрининг и тестване с бързи тестове на рисковите групи? Какво крият? Какво пазят? Срещу какво се борят? Срещу вируса, или срещу Истината? Истината за това, че мерките им са хаотични и закъсняли? Че здравеопазването ни е унищожено? Че вместо реална подкрепа за семейният, малък и среден бизнес, отново ще бъдат наляти милиарди в джобовете на обръчите и офшорките на дебелите?

КАК ТАКА?

За Домусчиев има бързи тестове и частна клиника, а за нас – затвор и домашна карантина? Как така за Домусчиев няма закони? Как така един олигарх може да затвори цяла клиника и да застраши живота и здравето на стотици българи, а ние пишем декларации и ни глобяват с 5 000 лева за разходка в парка?

КАК ТАКА?

Как така разследван от испанската прокуратура за пране на пари ще дава акъл на бизнеса да си продава колите, за да оцелее? Как така Борисов, осъден за лъжа и клевета ще предлага цензура и зазтвор за  „борба с невярната информация“? Лъжеца вика дръжте лъжците! 

КАК ТАКА?

Министърът на здравеопазването ще задължава всички граждани да носят маски, след като трета седмица след въвеждането на извънредното положение НЯМА маски в аптеките! Все едно да ни задължат всички да бъдем щастливи. И да благодарим на Вожда! Скоро ще ни задължат и за кой да гласуваме…

КАК ТАКА?

За асфал, за бетон, заремонти на ремонта, за къщи за тъщи, за Къща в Барселона, за сараи и ферми за гъски без гъски има  милиарди, а в половината области няма инфекциозни отделения, в над 160 общини няма болници, а в хиляди села лекар не е стъпвал от години?

Граждани, имаме пробелм. И той се нарича „МАФИЯ“. Същата, която ни ограбва и убива от десетилетия. Тези същите усещайки, че прогнилата им власт се пропуква се опитват на гърба на болните, на страховете и притесненията на хората да наложат мафиотско-фашистка диктатура, за да закрепят властта си. Вируса ще мине, мафията остава и тази битка е най-важната! Битката срещу злото, което ни убива, отговорно за смъртта на повече българи отколкото всички вируси взети заедно.

БОЕЦ призоваваме за спазваме на всички разумни мерки за лична хигиена и социална защита и дистация и яростна съпротива срещу всеки опит и посегателство на мафията върху свободата, правата ни и демокрацията! Бъдете готови в първият ден след епидемията да излезем на площадите и изринем злото и защитим свободата си. Не може гражданите да сме престъпници, да ни следят, послушват и преследват, а мутрите и мафиотите да ни ограбват  безнаказано правейки се на спасители! Мафията не спасява, мафията ограбва и убива! Може и да не дочакаме края на епидемията, може да излезем и преди това. 

Докато профила ми е блокиран ще публикувам през сайта и страницата на БОЕЦ.

30.03.2020г. Георги Георгиев –  БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39753255
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031