Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 07:28 - извънреден брифинг
Автор: bojo12345 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
https://bivol.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b3.html


image

Вие може и да си лежите по диваните колкото си искате, но ние обикаляхме от брифинг на брифинг два месеца и нещо. Първо ви обяснявахме, че короМката е нищо работа, после започнахме да ви облъчваме, че е страшилище, стигна се и до там, та да ви убеждаваме, че от Чернобил ще закъса ситуацията.

Всевъзможни хора на преклонна възраст обявихме за жертви на COVID-19, с пагони се появявахме по телевизорите, очила на върха на носа си закрепяхме, обвинявахме Вселената и всичко останало, ще нещата са трагични и трябва да слагате маски/не трябва да слагате маски, в църквите може, в парковете не може, ама такова, ама онакова, но вие сте виновни, ама Европа се учи от нас какво да прави, за да се пребори със страховитата заплаха…

И вие к‘во!? Започнахте да се подигравате с нас, все едно не сме котило на генерали, а някакви случайни хорица. Като вас, едва ли не.

Ваксина измисляме. Тестваме за заразени. Футболни президенти и депутати лекуваме чудодейно. Купили сме плат и конци за защитни облекла. Даваме 60 на 40 на оядените бизнесмени. Самозаетите и дребните играчи на пазара да го духат! Да не би те да издържат цялата икономика? Ние от икономика не се интересуваме. Ние усвояваме средства. Какво да ни пука за дребните ви левчета, дето трябва да ги мислим как да ги превърнем в незаконни тераси и барЦелонски къщи, като ни чакат стотици милиони?

Сега, вместо да сте благодарни, се появиха и разни долни инсинуации, че няма да разследваме твърде съмнителния летален изход на 43-годишно медицинско лице от Сливен. Ние ще направим вътрешно разследване, но кои сте вие, за да искате да знаете от короМка ли е, не е ли от короМка?

Вие буквално ни обидихте, не, направо накърнихте достойнството ни. Ние навличахме униформите, пагони слагахме, пъхахме ви се в носовете, за да разберете колко е драматична ситуацията…

Един сутрешен, един вечерен, един извънреден, среднощен, брифинг и вие пак не се разбирате! Ами, добре, като не ни чувате, гледайте си работата! Москва не вярва на сълзи, Пекин, Вашингтон и София още по-малко! Да сте живи и здрави, макар и опасността да е голяма, знайте си. Ние на брифинги повече няма да ви уведомяваме.

Такова неуважение към официалните власти не е имало, откакто Волен Сидеров ходи да навиква „Извини се, бе, извини се, бе!“, или господин Борисов искаше да му кажете едно „благодаря“.

Аз не съм вирусолог и никога не съм бил. Но, му стъпихме на врата на короМката. Всичко ни се получи перфектно. Имаме най-малко заразени, най-малко хоспитализирани, най-малко смъртни случаи в Еврозоната, дето още я гледаме през крив макарон…

Ние сме номер едно в целия цивилизован свят и вие не искате да ви го повтаряме по двайсетина пъти на брифинги всеки ден? Добре! Ето, спираме! От утре само пагоните и кафявото на седалищата ни ще гледате, неблагодарници!

НОЩ се оттегля от екрана, но да знаете, че паническата атака не свършва. Нас ни няма, идва Каскета е щастие. Каскета е щастие го няма, връщаме се ние. После господин Борисов ще ви изненада с нещо ново. Народът трябва да бъде държан в психоза. Това е стабилност. Как не го разбирате? Толкова ли е сложно?

Малтретираш ги психически, те се чувстват несигурни, ти ги третираш като стадо, те се държат като стадо, накрая подаваш една стиска трева, те преживят цяла НОЩ и всичко е готово.

Не го е измислил Стоманения Джугашвили. Много по-древно изобретение е. Сега ще ви спрем брифингите. И ще ви го начукаме по друг начин. Вече сме го измислили, не се плашете.The show must go on!  /Торлака/




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3629281
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031