Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 18:46 - ОТВРАЩЕНИЕ
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 1897 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 12.11.2019 16:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,
БЯХ НАПИСАЛА ВЪЗМУТЕН ПОСТ ПО АДРЕС НА ЕДНО ЛИЦЕ,ПРЕДСТАВЯЩО СЕ ЗА ИСТОРИК.
НО СЛЕД КАТО ПЪРВАТА ВЪЛНА НА ГНЕВА МИ ОТМИНА,РЕШИХ ДА СЕ ВСЛУШАМ В СЪВЕТИТЕ ВИ, ЧЕ ПИШЕЙКИ СРЕЩУ НЕГО,САМО  ПОВИШАВАМ ЗНАЧЕНИЕТО МУ И ТРОВЯ СЕБЕ СИ.
ЧУДЯ СЕ КАКВА Е ТАЯ ДЯВОЛСКА ЗАБЛУДА,КОЯТО КАРА НЕМАЛКО БЪЛГАРИ,ДА СМЯТАТ ТОВА ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ ЗА ИЗСЛЕДОВАТЕЛ И НЕЩО ПОВЕЧЕ - ЗА "БУДИТЕЛ".
А ТОЙ Е ПРОСТО МИСТИФИКАТОР,КОЙТО "ПРЕДЖОБВА" ЧУЖДИТЕ КНИГИ И СТАТИИ..
ТАЯ БОЛЕСТ Е ДО ЖИВОТ.


ИМА ТЪЖНИ ЕПОХИ ,В КОИТО ВИЛНЕЯТ ЕРЗАЦИТЕ И В  КОИТО ПОДОБЕН СУБЕКТ МОЖЕ  ДА МИНЕ ЗА "ИСТОРИК",А МАРА ОТВАРАЧКАТА - ЗА "ПЕВИЦА"
ЧАЛГА-ИСТОРИК - МАЙ ЗАПОЧНАХМЕ ДА СВИКВАМЕ И С ТОВА ЯВЛЕНИЕ.

ВПРОЧЕМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ НАБЛЮДАВАМЕ "ЛЕТЯЩ ХОЛАНДЕЦ",СЪРФИРАЩ В ИСТОРИЯТА,ЗА ЧИЕТО ОБРАЗОВАНИЕ,ЛИЧНОСТ,МЕСТОРАБОТА,ТРУДОВА БИОГРАФИЯ  И Т.Н. НЕ СЕ ЗНАЕ АБСОЛЮТНО НИЩО.

ТОЗИ ПРИЗРАК Е "КОМПЕТЕНТЕН"ВЪВ ВСИЧКИ ДЯЛОВЕ НА ДРЕВНАТА И РАННОСРЕДНОВЕКОВНА ИСТОРИЯ,"ПРЕВЕЖДА" ОТ ВСЯКАКВИ АНТИЧНИ И НОВИ ЕЗИЦИ - САМО БЪЛГАРСКИЯТ МУ КУЦА...

В ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕДАВАНЕ,В КОЕТО СЪМ ГО ГЛЕДАЛА ОБАЧЕ,ЯВНО БЕ ЗАБРАВИЛ ВСИЧКО - ГОВОРЕШЕ С РЪЦЕТЕ СИ И НЕВНЯТНО ГЪРГОРЕШЕ...

ЩЕ ГО РАЗОБЛИЧИ ВРЕМЕТО!

АКО ЕДИН ДЕН ИЗОБЩО СИ СПОМНЯТ ИМЕТО И ПРЯКОРА МУ,ТО ЩЕ Е ЗАРАДИ МОИТЕ ДВЕ-ТРИ СТАТИИ ,С КОИТО СЪМ ГО ЗАКЛЕЙМИЛА!

ХАЙНЕ СЕ Е ПРОВИКНАЛ В ЕДИН АНАЛОГИЧЕН СЛУЧАЙ:
"МИЗЕРНИЦИ,С КАМЪНИТЕ,С КОИТО ВИ УБИВАМ,СИ ИЗДИГАТЕ ПАМЕТНИЦИ!"
БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКИВА "БУДИТЕЛИ"!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!


П.П. В блога на плагиата съм блокирана.Така прави длъжникът - залоства вратата,иначе кредиторът ще влезе и ще го хване за яката.



Гласувай:
7



1. barin - Здравей, Милена. Следя твоите п...
11.11.2019 17:33
Здравей, Милена. Следя твоите последни публикации и съм съпричастен, че не трябва да се плагиатства и краде идеята. Виждам, че се възмущаваш от Спараток. Не съм чел всичко негово и твое и затова не вземам досега отношение. Преди време имах спор в Летописец, че темата ми 'Кимерийци и българи' е взета от него, но аз просто си написах моето мнение по молба на една жена от група във Фейсбук. За значението на имената съм чел много, но не съм се задълбочавал да видя кое откъде идва и е пренесено, както ти обясняваш в темите. Само да вмезтна, че Спараток и Летописец са върли врагове и до преди година-две, преди да влезеш в блога войната между тях и техните поддръжници се водеше на всички фронтове.
Поздрави!
цитирай
2. milenavarbanova9 - Благодаря,barin,
11.11.2019 19:42
Това е един нагъл плагиат,който подвива опашка,когато го уличиш,а после продължава ,както той си знае.Всъщност аз дори на зная за какъв тип става дума,дори не зная колко са тия,които пишат под това име - един ли,десет ли.Защото е ясно,че той дори не е автор на статиите си.Гледах го по телевизията - общи лафове,пелтечи - карикатура.Но явно някой стои зад него,защото го канят тук и там,а разобличителните ми статии за опита му за плагиатство,които се мултиплицираха в Интернет,изведнъж почти изчезнаха.За какъв Рим,за какви етруски,за какви траки на Апенините би могъл да пише този невежа.Просто "компилира"оттук отвъд ( той или някой друг),без да споменава повечето автори,от които плагиатства.В същото време врещи,че го преследват "тъмни сили" - вероятно дипломираните историци,които не допускат правописни грешки.
Отново,благодаря,barin!
Лека вечер!
цитирай
3. barin - Спараток не го познавам и дори че...
11.11.2019 22:29
Спараток не го познавам и дори четирите пъти, които участва на Историческата конференция във Варна не се появи. Въпреки това му приемаха безприкословно докладите. Мен за трети път ми отказаха с най-различни доводи, които не приех. Конференцията е много на високо ниво, но трудно приемат нови хора. Аз изглежда съм си въобразил, че съм някакъв историк-любител, че пробвах вече три пъти. Затова си направих профил в блога и вече пет години пубикувам и ми четат материалите. Спараток има десетина негови верни поддръжници, които воюваха с тези на Летописец( Кирил Милчев) години наред, още преди аз и ти да се появим в блога. Между другото публикувах нова тема за Варна, може да я видиш.
Лека вечер.
цитирай
4. milenavarbanova9 - Благодаря, barin, Това, че не се е ...
12.11.2019 11:55
Благодаря,barin,Това,че не се е появил на събитие,където ще има дебат,вече красноречиво го характеризира.
С удоволствие прочетох статията ти, написах коментар под нея.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 774557
Постинги: 328
Коментари: 1804
Гласове: 1896
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031